Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bravúr kell a VFC-től

2013. március 14. 10:51
A labdarúgó NB II Nyugati csoport tavaszi idényének 3. fordulójában a Gyirmót FC Győr gárdáját fogadja a Veszprém FC az Egyetemi Stadionban.

A szombati ellenfél az elmúlt fordulóban 2–1-es győzelmet aratott a Zalaegerszeg vendéglátójaként. Eddig lejátszott tizenhét mérkőzéséből nyolc alkalommal győztesen vonult le a pályáról, öt döntetlent játszott és négyszer kikapott. Gólkülönbsége pozitív: harmincnégy szerzett találatukkal szemben huszonhatot kaptak.

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén 3–1–es vereséget szenvedett idegenben a Győri ETO FC II ellen. A mieink így jelenleg tízedikek a tabellán, míg a gyirmótiak negyedikek, hét ponttal megelőzve együttesünket. A két gárda korábban ötször találkozott a másodosztályban, a bakonyiak mérlege egy győzelem és négy vereség. Az ősszel 4–2-re a rivális nyert, góljainkat akkor Szabó Zsolt és Homma Kazuo szerezték.

– Nehéz mérkőzésre számítok a Gyirmót ellen, hiszen jó erőkből álló csapat lesz a vendégünk – fogalmazott Nagy Tamás. – Az előző mérkőzésen taktikai fegyelmezetlenségekből kaptuk a gólokat, egész héten azért dolgoztunk, hogy a védekezésünk javuljon és kijavítsuk a hibáinkat. Továbbra is hiszem, hogy csapatom megfelelő odafigyeléssel és akarattal bárkinek méltó ellenfele lehet ebben az osztályban, ezt próbáljuk bebizonyítani a hétvégén is. A Gyirmót elleni mérkőzés olyan, amelyet a kulcsemberek váratlan megoldásai tudnak eldönteni, s mivel bőven akad ilyen ember a keretünkben, bízom a csapatomban – húzta alá a Veszprém vezetőedzője.

A találkozó játékvezetője Németh Ádám lesz, az asszisztensek Demeter János és Huszár Balázs, az ellenőri feladatokat pedig Vavika Ferenc látja el.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 18. forduló:
Március 16. (szombat) 15:00
Veszprém FC–Gyirmót FC Győr
Veszprém, Egyetemi stadion

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.