Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
19°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
19°C

A vendégeké lett mindhárom pont

2013. március 18. 20:44
Az alsóházi rájátszás második meccsén is alulmaradt az 1. Futsal Club Veszprém. A vendég MAFC 5–4-re nyerte a hétfői NB I-es bajnokit.

A veszprémiek rendkívül rosszul kezdték a mérkőzést, hiszen harminc másodperc elteltével máris vezetést szereztek a vendégek. A „lelki sokkból” a 10. percben sikerült kikeveredniük, amikor Tatai szép találatával egyenlítettek, sőt két perc múlva Molnár révén már az FCV vezetett. A félidő hátralévő részében mindkét oldalon adódtak helyzetek, de gól nem született.


Képgalériánkat a fotóra kattintva érheti el

A második játékrészben megint „bennmaradtak” az öltözőben a bakonyiak és két perc alatt a MAFC visszavette a vezetést. A 24. minutumban újabb találattal már kétgólos előny volt a vendégeknél. Szerencsére a 25. percben egy szép támadás végén Molnár találatával visszajöttek a meccsbe. Izgalmas, parázs játék volt a pályán ebben az időszakban. A 29. percben egy kontratámadás végén ismét kettő volt a különbség a MAFC javára. A 33. percben Bényi (a jegyzőkönyv szerint Tatai) talált a hálóba. A hátralévő időszakban rohamozott az FCV, de Tatai 38. percben megkapta 2. sárgalapját, ezért felmutatták neki a piros lapot, így a mieink három emberre fogyatkoztak. Fél perccel a mérkőzés vége előtt kiegészültek és megpróbáltak mindent, de nem sikerült az egyenlítés.

Futsal NB I, alsóházi rájátszás, 2. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–MAFC BME Docler Akadémia 4–5 (1–2)
Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Solymosi (Futó, Kovács P.).
Veszprém: Varga T. – Bényi, Tatai, Farkas, Molnár. Csere: Kasza (kapus), Finta, Leitold, Bakay, Szabadfi, Marosvölgyi, Pálfi. Vezetőedző: Németh Gábor.
MAFC: Gremsperger – Sivák, Csernai, Máthé, Kertész. Csere: Varró (kapus), Komáromi, Füzy, Kulik, Fehér, Andorka, André. Vezetőedző: Kőrösi Zoltán.
Gólszerzők: Tatai (10., 33.), Molnár (12., 25.), ill. Csernai (1.), Fehér (21.), Füzy (22.), Máthé (24.), Sivák (29.)
Piros lap: Tatai (38.).

– Vitatható játékvezetői ítéletekkel, több rövidzárlattal hoztuk magunkat nehéz helyzetbe a bennmaradásért folytatott küzdelemben. Semmi nincs még veszve, de a rájátszás két mérkőzéséből leszűrhető, hogy maximális akarattal és koncentrációval lehet csak helyünk a futsal legmagasabb osztályában. Erre a csapat alkalmas, de mindenkitől még több kell célunk eléréséhez – összegzett Rajki Tamás ügyvezető elnök.

 A válogatott szereplés miatt ismét hosszabb szünet következik a bajnokságban, legközelebb április 8-án a Cső-Montage vendégeként szerepel csapatunk.

A találkozó előtt írtuk: Fel kell nőni a feladathoz

Galéria
1. Futsal Club Veszprém – MAFC BME Docler Akadémia 4–5 (1–2)
vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.