Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
25°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
25°C

Posta partner boogie

2008. november 7. 9:43
A Magyar Posta számára 2008 a "Partnerség éve". Csütörtökön a Villa Medici adott otthont szokásos őszi rendezvényüknek, ahol kiemelt partnereiknek számoltak be a cég jelenéről, a tervezett változásokról, Nádas György viccelődött, Gergely Róbert pedig énekelt.
Gulyás Ernő, a Nyugat-magyarországi Igazgatóság igazgatója elmondta, az új posták már mindenhol ügyfélhívóval, légkondicionálóval és nyitott pultos, ügyfélbarát berendezéssel várják lakossági és céges ügyfeleiket. Utóbbiak számára speciális szolgáltatás-csomagokat is kialakítottak, például a cégen belüli levelezés kezelésére. A Posta bizalmi indexe nem csak országon belül, hanem nemzetközi szinten is javult - tudtuk meg-, és a cég idén elnyerte a postai Oscarnak is nevezett World Mail Awards (WMA) elismerését Biztonság kategóriában.
A kézbesítő-sztrájkra úgy reagált az igazgató: vannak olyan kollégák, akik nem értik meg az idők szavát, és nem akarnak például értékesítői tevékenységet folytatni, pedig a változás elkerülhetetlen. Veszprémben 386 munkatársat foglalkoztatnak, elbocsátást nem terveznek, és a főposta nyitottabbá alakítása a közeljövőben megvalósul. A konkurenciával már most számolnunk kell, készülnünk kell a 2013-as piacnyitásra - mondta el Gulyás Ernő.


Több irányba is keressük a közvetlenebb kapcsolatot a vállalkozókkal és más lehetséges partnerekkel - folytatta Jánosáné Fekete Aranka, a Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság vállalkozói ügyfelek osztályának vezetôje. Közel 200.000-en igényelték már ügyfélkártyánkat, amellyel a számlakiállítás folyamata gyorsítható fel - mondta el. Nagy hangsúlyt fektet a Posta az elektronikus szolgáltatások bővítésére is: többek között online árkalkulátort, letölthető nyomtatványokat és címtisztítási szolgáltatást kínálnak ügyfeleiknek.


A már-már progresszívnek ható gondolatok hátterében érezhető volt az az egészséges önkritika, amellyel önmagához viszonyul a Magyar Posta. Úgy tűnik, tisztában vannak a negatív megítélésükkel, és igyekeznek változni, változtatni. Azért nemzetünk David Hasselhoffja, Gergely Róbert nem biztos, hogy előremutató választás volt. ;)


Do the sanzon-boogie with Gergely Robi!Nádas György
vehir.hu
további cikkek
Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Balaton Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Drasztikusan megnövekedett a Magyar Vöröskereszt által működtetett Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat által ellátottak száma a júliusi tartós hőhullám miatt, az önkéntesek már csaknem kétezer bajbajutotton segítettek - derül ki a szervezet MTI-hez szerdán eljuttatott közleményéből. tegnap 14:58 Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Balaton Az árvaszúnyogok segítenek megérteni, hogyan védhetjük meg a Balatont Vajon milyen volt a Balaton természetes állapota, és mikor változott meg? Helyreállítható-e még a természetközeli állapot? Ezekre a kérdéskere keresték a választ az ELTE Őskörnyezet és Klímaváltozás Kutatócsoport munkatársai legújabb tanulmányukban, amelyben konkrét javaslatokat is megfogalmaztak a tó védelme érdekében. tegnap 21:29 Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Müller Cecília: ezt a hőséget már az egészséges szervezet is nehezen viseli Az országos tisztifőorvos praktikus tanácsokat osztott a TV2 műsorában a hőség idejére.  2024. július 16. 16:20 Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. 2024. július 16. 16:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.