Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Posta partner boogie

2008. november 7. 9:43
A Magyar Posta számára 2008 a "Partnerség éve". Csütörtökön a Villa Medici adott otthont szokásos őszi rendezvényüknek, ahol kiemelt partnereiknek számoltak be a cég jelenéről, a tervezett változásokról, Nádas György viccelődött, Gergely Róbert pedig énekelt.
Gulyás Ernő, a Nyugat-magyarországi Igazgatóság igazgatója elmondta, az új posták már mindenhol ügyfélhívóval, légkondicionálóval és nyitott pultos, ügyfélbarát berendezéssel várják lakossági és céges ügyfeleiket. Utóbbiak számára speciális szolgáltatás-csomagokat is kialakítottak, például a cégen belüli levelezés kezelésére. A Posta bizalmi indexe nem csak országon belül, hanem nemzetközi szinten is javult - tudtuk meg-, és a cég idén elnyerte a postai Oscarnak is nevezett World Mail Awards (WMA) elismerését Biztonság kategóriában.
A kézbesítő-sztrájkra úgy reagált az igazgató: vannak olyan kollégák, akik nem értik meg az idők szavát, és nem akarnak például értékesítői tevékenységet folytatni, pedig a változás elkerülhetetlen. Veszprémben 386 munkatársat foglalkoztatnak, elbocsátást nem terveznek, és a főposta nyitottabbá alakítása a közeljövőben megvalósul. A konkurenciával már most számolnunk kell, készülnünk kell a 2013-as piacnyitásra - mondta el Gulyás Ernő.


Több irányba is keressük a közvetlenebb kapcsolatot a vállalkozókkal és más lehetséges partnerekkel - folytatta Jánosáné Fekete Aranka, a Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság vállalkozói ügyfelek osztályának vezetôje. Közel 200.000-en igényelték már ügyfélkártyánkat, amellyel a számlakiállítás folyamata gyorsítható fel - mondta el. Nagy hangsúlyt fektet a Posta az elektronikus szolgáltatások bővítésére is: többek között online árkalkulátort, letölthető nyomtatványokat és címtisztítási szolgáltatást kínálnak ügyfeleiknek.


A már-már progresszívnek ható gondolatok hátterében érezhető volt az az egészséges önkritika, amellyel önmagához viszonyul a Magyar Posta. Úgy tűnik, tisztában vannak a negatív megítélésükkel, és igyekeznek változni, változtatni. Azért nemzetünk David Hasselhoffja, Gergely Róbert nem biztos, hogy előremutató választás volt. ;)


Do the sanzon-boogie with Gergely Robi!Nádas György
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.