Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Posta partner boogie

2008. november 7. 9:43
A Magyar Posta számára 2008 a "Partnerség éve". Csütörtökön a Villa Medici adott otthont szokásos őszi rendezvényüknek, ahol kiemelt partnereiknek számoltak be a cég jelenéről, a tervezett változásokról, Nádas György viccelődött, Gergely Róbert pedig énekelt.
Gulyás Ernő, a Nyugat-magyarországi Igazgatóság igazgatója elmondta, az új posták már mindenhol ügyfélhívóval, légkondicionálóval és nyitott pultos, ügyfélbarát berendezéssel várják lakossági és céges ügyfeleiket. Utóbbiak számára speciális szolgáltatás-csomagokat is kialakítottak, például a cégen belüli levelezés kezelésére. A Posta bizalmi indexe nem csak országon belül, hanem nemzetközi szinten is javult - tudtuk meg-, és a cég idén elnyerte a postai Oscarnak is nevezett World Mail Awards (WMA) elismerését Biztonság kategóriában.
A kézbesítő-sztrájkra úgy reagált az igazgató: vannak olyan kollégák, akik nem értik meg az idők szavát, és nem akarnak például értékesítői tevékenységet folytatni, pedig a változás elkerülhetetlen. Veszprémben 386 munkatársat foglalkoztatnak, elbocsátást nem terveznek, és a főposta nyitottabbá alakítása a közeljövőben megvalósul. A konkurenciával már most számolnunk kell, készülnünk kell a 2013-as piacnyitásra - mondta el Gulyás Ernő.


Több irányba is keressük a közvetlenebb kapcsolatot a vállalkozókkal és más lehetséges partnerekkel - folytatta Jánosáné Fekete Aranka, a Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság vállalkozói ügyfelek osztályának vezetôje. Közel 200.000-en igényelték már ügyfélkártyánkat, amellyel a számlakiállítás folyamata gyorsítható fel - mondta el. Nagy hangsúlyt fektet a Posta az elektronikus szolgáltatások bővítésére is: többek között online árkalkulátort, letölthető nyomtatványokat és címtisztítási szolgáltatást kínálnak ügyfeleiknek.


A már-már progresszívnek ható gondolatok hátterében érezhető volt az az egészséges önkritika, amellyel önmagához viszonyul a Magyar Posta. Úgy tűnik, tisztában vannak a negatív megítélésükkel, és igyekeznek változni, változtatni. Azért nemzetünk David Hasselhoffja, Gergely Róbert nem biztos, hogy előremutató választás volt. ;)


Do the sanzon-boogie with Gergely Robi!



Nádas György
vehir.hu
további cikkek
A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. tegnap 8:12 Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba A beavatkozást fogom javasolni holnap a kormánynak – így válaszolt az Index kérdésére Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arra, hogy szerdán dönt a kormány az üzemanyagárak esetleges szabályozásáról.  2024. április 23. 12:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.