Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megkezdeni a felzárkózást

2013. április 18. 19:06
Vasárnap a Kaposvár II látogat Veszprémbe a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.

A kaposváriak második csapata az előző fordulóban hazai pályán kapott ki 1–0-ra a Zalaegerszegtől. Eddigi huszonkét meccsükből csak négyszer nyertek, hét döntetlent játszottak és tizenegyszer kikaptak. Gólkülönbségük negatív: huszonkét szerzett találatukkal szemben harminchetet kaptak.

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott a Tatabánya ellen. Csapatunk így jelenleg tizenegyedik a tabellán, két hellyel megelőzve a vasárnapi ellenfelet. A két fél korábban egyszer – éppen az őszi idényben – találkozott egymással a másodosztályban, akkor 3–1-re alulmaradtak a mieink.

– Úgy érzem, hogy a Tatabánya elleni mérkőzésen győzelmet engedtünk ki a kezünkből. Vezettünk, de sajnos az utolsó percben történt figyelmetlenség miatt két ponttal kevesebb szerepel a nevünk mellett a táblázaton – tekintett vissza Nagy Tamás. – A Kaposvár ellen nyerni kell, hogy megkezdjük a felzárkózást a tabellán. Biztos vagyok benne, hogy játékosaim mindent megtesznek a győzelem érdekében a Rákóczi ellen és akkor nem maradhat el a győzelem se – húzta alá a VFC vezetőedzője..

A találkozó játékvezetője Botló Béla lesz, az asszisztensi feladatokat pedig Iványi István és Nagy Tímea látják el.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 22. forduló:
Április 21. (vasárnap) 17:00
Veszprém FC–Kaposvár II
Veszprém, Egyetemi Stadion

vehir.hu
további cikkek
Német-magyar: Ötgólos vereség a düsseldorfi nyitányon! magyar labdarúgó-válogatott Német-magyar: Ötgólos vereség a düsseldorfi nyitányon! A magyar labdarúgó-válogatott 5-0-s vereséget szenvedett a német csapattól a Nemzetek Ligája A divíziójának szombati első fordulós mérkőzésén, Düsseldorfban. tegnap 22:50 Német-magyar: Rossi: mindenki bizonyítani szeretne magyar labdarúgó-válogatott Német-magyar: Rossi: mindenki bizonyítani szeretne Marco Rossi, a németek ellen szombat este sorra kerülő Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint minden játékosa bizonyítani szeretne, főleg azok után, ami a nyári Európa-bajnokságon történt. 2024. szeptember 6. 20:09 Nemzetek Ligája: rajt Düsseldorfban az átalakuló németek ellen magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája: rajt Düsseldorfban az átalakuló németek ellen A magyar labdarúgó-válogatott szombaton kezdi meg szereplését a Nemzetek Ligája 2024/2025-ös kiírásában, melyben az A divízió 3. csoportjának első fordulójában rögtön komoly erőpróba vár rá Düsseldorfban, az átalakuló német csapat ellen. 2024. szeptember 6. 10:13 Újabb változtatásokkal rajtol a Nemzetek Ligája negyedik szezonja magyar labdarúgó-válogatott Újabb változtatásokkal rajtol a Nemzetek Ligája negyedik szezonja Csütörtöktől szombatig az első forduló 26 mérkőzésével megkezdődik a labdarúgó Nemzetek Ligája negyedik idénye, amelynek lebonyolításában újabb változtatásokat hajtottak végre. 2024. szeptember 4. 11:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.