A jó idő beköszöntével zenés esteket tartottunk, de a nyár nagy részében ezeket pihentetjük, inkább az étlapunkra koncentrálunk – mondta el érdeklődésünkre Andok Endre, az Oliva étterem üzletvezetője. A különleges nyári étlapon főszerepet kapnak az aktuális gyümölcsök, zöldségek, a könnyebb ételek, de hideg levesekből is nagyobb választékot találhatunk. Augusztusban pedig visszatérnek az élő koncertek.
A Chianti étterem terasza is folyamatosan várja a vendégeket a nyári időszakban. – A hivatalos megnyitót a hónap végén tartjuk, de természetesen a kinti rész addig is nyitva áll a hozzánk betérők előtt – árulta el kérdésünkre Martonosi Zsolt étteremvezető. Úgy véli, a városrész kis oázisaként is tekinthetünk az étteremre, hiszen egy gyönyörűen megépített környezet fogadja a vendégeket, akiket péntekenként élő zene is kényeztet, illetve speciális programokkal is készülnek a következő hónapokra.

A terasz gazdagításában látja a jövőt Müller Zoltán, az Skorpió Irish Pub vezetője is. Mint megtudtuk, a közeljövőben szabadtéri grillezést is terveznek, valamint a környék legfinomabb limonádéival igyekeznek becsalogatni a szomjas járókelőket, de házi készítésú jegesteát is felszolgálnak majd. – Elengedhetetlen, hogy a forróság idején alkalmazkodjunk a vendégeinkhez, ezért az igényeknek megfelelően hosszabb nyitva tartással üzemelünk – tette hozzá.