2022. december 3.
//
Ferenc névnap

DumaFüred a Balatonnál

2013. július 2. 12:07
A DumaFüred immáron második alkalommal szórakoztat Balatonfüreden július 26. és augusztus 4. között. "Programok színes palettája vár, a mindennapi nevetés garantált" - ígérik a szervezők.

A Dumaszínház társulata tavaly is hozta a tőle megszokott formáját, a közönség hálás volt, tapsolt, nevetett eleget, Litkai Gergő és kollégái ez évben sem szeretnének csalódást okozni.

„ A rendezvény szerencsére tavaly akkora sikert aratott, hogy bátran mondhatom, hogy igazi dunántúli fesztivál született – kezdi a Dumaszínház atyja – Az összes széket össze kellett hordanunk a környékről, akkora volt az érdeklődés. Idén egyetlen nagy sátrat állítunk fel, ami ezer fő befogadására alkalmas. Javaslom, legyenek gyorsak, és elővételben vásároljanak jegyet, így nem csak olcsóbban jutnak hozzá, de a hely is garantált. Az előadások három időpontban kezdődnek, az elsőt 18:30-tól, a másodikat 20:30-tól, végül az utolsót 23 órai kezdettel a tekinthetik meg a kedves nézők. Lesz improvizáció, önálló estek és a nagy népszerűségnek örvendő Beugró című műsor színészei is „megküzdenek” majd a Dumaszínház művészeivel. Hatalmas ereje van annak, mikor ezer ember egyszerre nevet, nagyszerű élmény.” - olvasható a Dumaszínház hivatalos blogján

Ezzel egyetért Kiss Ádám, a társulat egyik legifjabbja is. „Olyan érzés volt ennyi ember előtt fellépni, mintha a Colosseum közepén álltam volna. Igazi stadionhangulat, sok nevetés jellemezte a fellépéseket, őszintén mondom, ez egy humorista álma. Hogy idén mivel készülök? Az biztos, hogy rövidgatyában leszek, és meg is borotválkozom a nagy alkalomra. Most valószínűleg anyukámat nem viszem magammal, mert tavaly kicsit feszélyezett, hogy az első sorból figyelt, de még az is lehet, hogy beállítom egy hátsó kis sarokba, de hadd gondolkozzam még ezen!”

A programok alakulóban, önálló estek, Duma Jam, Rádiókabaré, All stars, Duma Aktuál, Beugró vs. Dumaszínház és sok-sok egyéb érdekesség várja az érdeklődőket július 26. és augusztus 4. között Balatonfüreden, a SunCity területén.

vehir.hu