2022. január 26.
//
Vanda névnap

DumaFüred a Balatonnál

2013. július 2. 11:07
A DumaFüred immáron második alkalommal szórakoztat Balatonfüreden július 26. és augusztus 4. között. "Programok színes palettája vár, a mindennapi nevetés garantált" - ígérik a szervezők.

A Dumaszínház társulata tavaly is hozta a tőle megszokott formáját, a közönség hálás volt, tapsolt, nevetett eleget, Litkai Gergő és kollégái ez évben sem szeretnének csalódást okozni.

„ A rendezvény szerencsére tavaly akkora sikert aratott, hogy bátran mondhatom, hogy igazi dunántúli fesztivál született – kezdi a Dumaszínház atyja – Az összes széket össze kellett hordanunk a környékről, akkora volt az érdeklődés. Idén egyetlen nagy sátrat állítunk fel, ami ezer fő befogadására alkalmas. Javaslom, legyenek gyorsak, és elővételben vásároljanak jegyet, így nem csak olcsóbban jutnak hozzá, de a hely is garantált. Az előadások három időpontban kezdődnek, az elsőt 18:30-tól, a másodikat 20:30-tól, végül az utolsót 23 órai kezdettel a tekinthetik meg a kedves nézők. Lesz improvizáció, önálló estek és a nagy népszerűségnek örvendő Beugró című műsor színészei is „megküzdenek” majd a Dumaszínház művészeivel. Hatalmas ereje van annak, mikor ezer ember egyszerre nevet, nagyszerű élmény.” - olvasható a Dumaszínház hivatalos blogján

Ezzel egyetért Kiss Ádám, a társulat egyik legifjabbja is. „Olyan érzés volt ennyi ember előtt fellépni, mintha a Colosseum közepén álltam volna. Igazi stadionhangulat, sok nevetés jellemezte a fellépéseket, őszintén mondom, ez egy humorista álma. Hogy idén mivel készülök? Az biztos, hogy rövidgatyában leszek, és meg is borotválkozom a nagy alkalomra. Most valószínűleg anyukámat nem viszem magammal, mert tavaly kicsit feszélyezett, hogy az első sorból figyelt, de még az is lehet, hogy beállítom egy hátsó kis sarokba, de hadd gondolkozzam még ezen!”

A programok alakulóban, önálló estek, Duma Jam, Rádiókabaré, All stars, Duma Aktuál, Beugró vs. Dumaszínház és sok-sok egyéb érdekesség várja az érdeklődőket július 26. és augusztus 4. között Balatonfüreden, a SunCity területén.

vehir.hu

További cikkek

Bejelentették a 10. Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit
Bejelentették a 10. Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit
Bejelentették a 2022. augusztus 4-6. között megrendezendő 10., jubileumi Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit.
Ingyenes koncertet ad Veszprémben a Punnany Massif
Ingyenes koncertet ad Veszprémben a Punnany Massif
Nagyszabású zenei eseménysorozat vezeti fel országszerte több nagyvárosban a 2021-es MTV EMA popkulturális díjátadó show-t, amelyet ezúttal Magyarországról közvetítenek világszerte november 14-én.
Veszprémben lesz 2021 egyik legnagyobb magyar fotós rendezvénye
Veszprémben lesz 2021 egyik legnagyobb magyar fotós rendezvénye
Egy egész hétvégés programmal tér vissza Veszprémbe a Fotósviadal, ahol ezúttal a megszokottól eltérő kihívásokkal szembesülhetnek a résztvevők. A rengeteg izgalmas fotótéma közt olyan helyszíneket is találunk, amelyek a turisták előtt általában rejtve maradnak, de egy jótékonysági árveréssel egybekötött fotókiállítást is megtekinthetünk a Balatont bemutató fotósok legjobb munkáiból a “Samsung - The Frame” projekt digitális fotóművészeti kiállítóterében, Tihanyban.
Családi napot tartottak a lakótelepen
Családi napot tartottak a lakótelepen
Többek között cirkuszi légvárral, házi kemencés finomságokkal, koncertekkel és nemzetiségi programokkal várta a Veszprém Agóra a családokat vasárnap a Kálvin János Parkban.
A HuMen Brass Band és a Lanou nyerte az Utcazenét
A HuMen Brass Band és a Lanou nyerte az Utcazenét
A győztesek egy-egymillió forint jutalomban részesültek.