Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Isten szeret minket, mi szeretjük a sört

2013. július 5. 22:13
Megnyitotta kapuit az első Veszprémi Sörfesztivál, ami egész hétvégén látogatható a História kertben.

A felnőttek számtalan sörkülönlegesség közül válogathatnak, a gyerekek pedig játszóházban, körhintákon, állatsimogatóban tölthetik el az időt. A levegőben frissen sültek illata terjed: a sörnek elmaradhatatlan kellékei azok az ínyencségek, amelyek ezúttal sem hiányozhatnak az asztalokról.

A hivatalos megnyitó programjában elsőként Szücs Balázs, a Malomkert Sörház cégvezetője köszöntötte az egybegyűlteket. Kézműves- és házi sörökkel készültek, nemzetközi készítmények is felkerülhettek az itallapra.

Szücs Balázs

Porga Gyula polgármester örömmel látta, hogy a z egykori Pajtakert újra és újra megtelik élettel, a terület tulajdonosa jobbnál jobb ötletekkel lepi meg a városvezetést. A sörfesztivál sikerének a kiváló nedűket, a színvonalas fellépőket és a jól szórakozó közönséget tartja. A városvezető egy Benjamin Franklin-idézettel kívánt jó szórakozást a résztvevőknek: „A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket és azt szeretné, hogy boldogok legyünk.”

Porga Gyula

Témába vágó Franklin-idézetet mi is tudunk: „a borban bölcsesség van, a sörben szabadság, a vízben pedig baktériumok”.

A Sörfesztivál programját megtalálják ajánlónkban.

Schöngrundtner Tamás
további cikkek
Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken 2024. augusztus 1-3. között ismét sokszínű zenei élményekbe borul a Balaton-felvidéki jazzfalu: 12. alkalommal rendezik meg a már nemzetközi hírű butikfesztivál, a Paloznaki Jazzpikniket. 2024. április 17. 17:07 Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége A belföldi szállásfoglalók csaknem 80 százaléka két- vagy hároméjszakás üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre, a legtöbben az ország északi részére fognak utazni - közölte a szallas.hu pénteken. 2024. március 22. 11:16 Rockzene történelmi környezetben Rockzene történelmi környezetben Harmincnál is több zenekar ad élő koncertet az idei Rock Palota Fesztiválon, amelyet június 14-én és 15-én rendeznek meg Várpalota történelmi központjában, a Thury-várnál. A kétnapos, ingyenes rockzenei rendezvényen olyan országos hírű bandák is fellépnek, mint a Mobilmánia vagy épp az Akela. 2024. március 19. 9:34 Vasárnap rendezik meg a 96. Oscar-díjátadó gálát Vasárnap rendezik meg a 96. Oscar-díjátadó gálát Vasárnap este (magyar idő szerint hétfőre virradóra) rendezik meg a Los Angeles-i Dolby Színházban a 96. Oscar-díjátadó gálát. Idén ismét lehet magyar díjazott: Mihalek Zsuzsa, aki a Szegény párák című film berendezőjeként kaphatja meg a szobrot. 2024. március 6. 13:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.