Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új kihívás előtt Vastag Csaba

2013. július 12. 13:50
Az első X-Faktor és a legutóbbi Szombat esti láz verseny győztese most műsorvezetőként áll a kamerák elé: Istenes Bence távollétében Vastag Csaba lesz a Péntektől péntekig házigazdája.

"Soha nem próbáltam ki magam ebben a szerepben, ezért is különösen megtisztelő a felkérés.
A tánclépések helyett most a hangsúlyozást gyakoroltam sokat. Tudom, hogy gyorsan beszélek, de azt is tudom, hogy miért: rájöttem, hogy mennyi mondanivalója van az embernek és milyen kevés az ideje."

A mikrofon marad, de ezúttal műsorvezető lesz

Csaba elárulta, hogy kisgyermekként tévébemondónak is készült, leginkább azért, mert a híreket így korábban megtudhatja, mint a nézők. "Főleg, ha azok jó hírek" – tette hozzá nevetve.

"A Péntektől péntekig  érdekes és vicces témákkal foglalkozik, hétről hétre összesítve az eseményeket. Olyan, mint a szövegkiemelő filctoll: megjelöljük azt, amit nem akarunk elfelejteni. Számomra ez a műsor pont ilyen."

Arra a kérdésre, hogy őt helyettesíti-e valaki a munkájában, Csaba elmondta: "nincs ilyen személy, hiszen a lemezemen dolgozom és sokat koncertezünk. De egyszer szívesen elhívnám Bencét, hogy egy fellépésemen helyettesítsen."

Cseh Zoltán
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.