Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
24°C
2024. július 18. Frigyes
Veszprém
24°C

Veszprém szereti a folkot

2013. augusztus 19. 19:42
Nagy számú érdeklődött vonzott a belvárosba a Veszprém folk első napja. Az Óváros téren és a Szentháromság téren párhuzamosan folytak az események, mindenki megtalálta a neki tetsző ritmust.

A városháza melletti téren előbb a Makám Együttes családi koncertje szórakoztatta az arra járókat, majd a Cimbaliband zenéje hívogatta a veszprémieket és vendégeiket. A délután fél hatkor kezdődő Kolompos koncert és gyermektáncházra már szinte teljesen megtelt az alsó színpad előtti tér, s valóban sokakat megmozgattak az ott lévők közül. Este Szabó Balázs Bandája nyújtott kellemes kikapcsolódást a nyár estében.

A Szentháromság téren a Téka együttes műsorával vette kezdetét az ünnepi  műsorfolyam, később a néptáncgálára, illetve a Kaláka koncertjére itt is szép számú közönség gyűlt össze.

A koncertek mellett számos kiegészítő kikapcsolódás várta az érdeklődőket, s így lesz ez a Veszprém folk keddi napján is. A színpadokon pedig ismét színvonalas folk muzsika garantálja a megfelelő szórakozást, többek között Veszprémbe látogat Szalóki Ági és Palya Bea is. A részletes műsor itt elérhető.

TékaTéka

A Kolompos koncert végére már szinte mindenki mozgott az Óváros térenA Kolompos koncert végére már szinte mindenki mozgott az Óváros téren

 

 

Cseh Zoltán
további cikkek
A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet A 2023-as első INOTA Fesztivál fényművészeti programjának egyenes ági folytatásaképp jelentkezik most augusztus 30-tól a háromnapos INOTA Focus: RADIANCE, hogy ismét összekapaszkodjon az üzemen kívüli inotai hőerőmű és a kortárs vizuális kultúra. Az INOTA Fesztivál az Erste támogatásával ráadásul fényművészeti pályázatot is hirdet. 2024. július 16. 22:02 Frissítő italok és üdítő koncertek a rekkenő hőségben Rozé Rizling Jazz Napok Frissítő italok és üdítő koncertek a rekkenő hőségben Péntek esete megnyitotta kapuit az Óváros téren a veszprémi nyár egyik legjobban várt fesztiválja, a Rozé Rizling Jazz Napok. 2024. július 13. 15:07 Tizenötödik születésnapját ünnepli a Sobri Jóska Élménypark Tizenötödik születésnapját ünnepli a Sobri Jóska Élménypark Július 11. különleges nap volt a Sobri Jóska Élményparkban, hiszen egy napon ünneplték a helyszín születésnapját, valamint a Nagy Kaland Napját. A rendezvény igencsak jó hangulatúra sikeredett, a pecsétgyűjtő verseny, a kincsvadászat, a tutajhúzás, a hangszersimogató is remek alkalmat adott a kikapcsolódásra. Menet közben pedig maga Sobri Jóska is megérkezett… 2024. július 12. 15:10 Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége Többnapos üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre a szállásfoglalók többsége A belföldi szállásfoglalók csaknem 80 százaléka két- vagy hároméjszakás üdülést tervez húsvétra és a tavaszi szünetre, a legtöbben az ország északi részére fognak utazni - közölte a szallas.hu pénteken. 2024. március 22. 11:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.