Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elmaradnak a balatoni tűzijátékok

2013. augusztus 20. 16:04 // Forrás: mti
Aki állami tűzijátékot szeretne látni, most induljon el Budapestre. Lehetőleg ne az M7-en!

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a Balatonnál elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepi tűzijátékok - jelentette be Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára kedden délután Budapesten. Az államtitkár, aki az állami ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője is, a sajtótájékoztatón azt mondta: az emberek biztonsága érdekében mind a hat balatoni helyszínen törölték az állami szervezésű tűzijátékokat, és a helyi önkormányzatoknak is azt javasolják, hogy az általuk szervezett tűzijátékot ne tartsák meg.

Balatoni Monika arra is kitért: a jelenlegi előrejelzés szerint a budapesti tűzijátékot és az egyéb rendezvényeket nem veszélyezteti semmi. Hozzátette: 18-19 óra között lesznek olyan adatok, amelyek alapján biztosan el lehet dönteni, megtartható-e a tűzijáték a fővárosban.

Aki ezek után úgy dönt, hogy elindul Budapestre az így egyetlen állami tűzijátékra, az lehetőleg ne az M7 autópályát válassza, az már kisebb terheléstől is beállt délután.

A mi ajánlatunk, hogy Székesfehérváron

  • vagy térjenek a hetes útra
  • vagy válasszák a 811-est, amelyről Alcsútnál lehet az egyes számú főútra váltani.

Közlekedjenek óvatosan!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.