2022. június 30.
//
Pál névnap

Felhős, csapadékos, enyhe idő

2013. augusztus 24. 8:54
VMeteo.hu
A hétvégén marad a felhős idő, szerdától melegebb lesz - írja a VMeteo.hu

Szombaton a gyakran erősen megnövekvő felhőzetből nálunk is hullhat kora délutántól kevés csapadék. A nap kérdése, hogy a délnyugat felől érkező csapadékmező eléri-e térségünket? A légmozgás gyenge marad, délután 24°C környékére melegszik a levegő.

Vasárnap is marad az erősen felhős idő, délutántól záporok, zivatarok kialakulására számíthatunk. Gyenge marad az északkeleti szél, reggel 14°C, kora délután 25°C, az esti órákban 18°C várható.

Hétfőn jórészt borult marad az ég, 5 mm-t is meghaladó mennyiségű csapadék enyhítheti az aszályt. A csapadékos idő ellenére nem esik vissza a felmelegedés, 20°c feletti maximum érték várható.

Kedden még előfordulhatnak záporok, szerdától a hétvégéig mérsékelten meleg, kellemes, késő nyári idő vár ránk a hétvégéig.

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.