Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vadai Ágnes tahófrakciót emleget

2013. szeptember 11. 12:55 // Forrás: mti
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a parlamentben létrejött egy "tahófrakció" nőkkel megalázóan bánó politikusokból.

Vadai Ágnes szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján annak apropóján mondta ezt, hogy Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár a parlament keddi ülésnapján Szél Bernadett LMP-s képviselőnek azt felelte: "attól hogy ön szép, még nem következik az, hogy okos". Emellett butaságnak, baromságnak minősítette az ellenzéki képviselő szavait, és azt tanácsolta neki, hogy a "miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára". Szavaiért Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója kért elnézést.    

Vadai Ágnes a volt fideszes, jelenleg független Balogh József mellett - aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát - öt politikust nevezett a fiktív képviselőcsoporthoz tartozónak, amiért a DK szerint megalázó megjegyzéseket tettek nőkre: az államtitkárt, a fideszes Tasó Lászlót és Varga Istvánt, a kereszténydemokrata Karvalics Ottót és a jobbikos Szávay Istvánt. A DK elnökségi tagja hosszasan idézte ezen képviselőknek a DK szerint sértő kijelentéseit, és "XY kromoszómásoknak" nevezte őket, mondván, "igazi férfi és úriember ilyeneket nem mond". Vadai Ágnes azt mondta, szavazást indítanak az interneten, kit válasszanak a "frakció" vezetőjének.

vehir.hu
további cikkek
Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. 2024. április 22. 16:29 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.