2022. június 28.
//
Levente, Irén névnap

A Liberálisok újra úton

2013. szeptember 20. 19:26
Másodszorra is az országot járja Fodor Gábor pártja. Popper Gábor, a Liberálisok alapító tagja tartott sajtótájékoztatót csütörtökön, a Kossuth utcán.

A politikus elmondta, legutóbbi látogatásuk óta már minden jelentősebb városban és budapesti kerületben van szervezetük. Folyamatosan igyekeznek a pártot népszerűsíteni, rengeteg rendezvényen vesznek részt, most pedig országjáró körútra indulnak, melynek az első állomása Veszprém. Szórólapjaik Budapesten rohamos sebességgel fogynak minden kitelepüléskor, és legnagyobb közösségi oldalon végzett kutatás szerint a pártok közül a népszerűségi lista harmadik helyén állnak – sorolta Popper Gábor. A Liberálisok párt elsődlegesen a fiatalokat és az 50-65 év közötti korosztályt célozza meg, hiszen közöttük van a legtöbb liberális és a legtöbb „alvó” szavazó.

A politikus elmondta, az MSZP és az Együtt Magyarországért elutasította őket, így önállóan indulnak a 2014-es választáson. Kijelentette, a szocialista párt hibát követett el, hiszen a változáshoz széles körű együttműködés szükséges, melynek része a Szociáldemokraták, a DK, és a Liberálisok is. Ennek tudatában a pártjuk a Jobbikon kívül bármely ellenzéki erővel hajlandó koalícióra lépni – hangsúlyozta Popper Gábor.

Horák János