Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Koncert a zene világnapján

2013. szeptember 21. 10:43
A Veszprémi Hangversenyteremért Alapítvány és a Lovassy László Gimnázium szeretettel meghívja a zenebarátokat Veszprém zenei együtteseinek zenei világnapi koncertjére.

A rendezvényt 2013. október 1-én, kedden 17 órai kezdettel tartják a Lovassy Gimnázium tornacsarnokában.

Közreműködnek:

  • A Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskola Énekkara,
  • a Gárdonyi Zoltán Kamarazenekar,
  • a Gizella Nőikar,
  • a Harangegyüttes,
  • a Simonyi Gyerekkar és Kicsinyek Kórusa,
  • a Tücsök Zenekar,
  • a Veszprémi Ifjúsági Fúvószenekar és
  • Veszprém Város Vegyeskara

A Veszprémi Hangversenyteremért Alapítvány célkitűzése egy jó minőségű hangversenyzongora megvásárlása a belvárosi rehabilitáció keretében hamarosan elkészülő Hangvillába. Ehhez gyűjtenek adományokat, és a zenei világnapi koncertre kibocsátott „billentyűjegyek”  is ezt a célt szolgálják.

Jegyek (amelyek a koncert előtt a helyszínen vásárolhatók):

  •  Fekete billentyűjegy: 500 Ft
  • Fehér billentyűjegy: 1000 Ft

(Bejárat a tornacsarnok felől!)

 Lovassys diákoknak – diákigazolvány felmutatásával – a rendezvény ingyenes!

vehir.hu
további cikkek
Gömbölyödő nép a magyar gasztronómia Gömbölyödő nép a magyar Szeptember 23-án Az étel étterme című beszélgetéssel indult útjára a Pannon Kultúrklub a Papírkutyában, mely esemény a Pannon Egyetem 75 éves jubileumához kapcsolódott. A moderátor Hajas Bálint, a Vehir.hu főszerkesztője volt, aki Dudás Katalin gasztropszichológust valamint Forgács Attila pszichológust, a Pannon Egyetem docensét kérdezte. tegnap 21:22 Átadták a Szent Gellért-díjakat kultúra Átadták a Szent Gellért-díjakat A Szent Mihály-napok rendezvénysorozat részeként szombat este átadták a Szent Gellért-díjakat is. 2024. szeptember 30. 11:53 A fény éltetői mi vagyunk kultúra A fény éltetői mi vagyunk A Szent Mihály-napi búcsú vasárnapi szentmiséjét Felföldi László pécsi megyéspüspök mutatta be a Szentháromság téren, aki számos gondolatot intézett a fiatalokhoz. 2024. szeptember 30. 14:58 Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. 2024. szeptember 29. 19:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.