Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Azt beszélik: Videoklip Veszprémről

2013. szeptember 26. 23:04
Azt beszélik Veszprémben, hogy egy videoklip készül városunkról, pontosabban arról, hogy egy rock and roll city vagyunk.

A hírek arról szólnak, hogy a SZABAD-SAJTÓ Egyesület videoklipet készít Veszprémről és erre a feladatra a Hollywoodoo frontemberét, Trócsányi Gergőt kérték fel. A képi megjelenésért pedig a Veszprém Tv-ből megismert, jelenleg Pesten dolgozó Kis Sándor felel.

- Annyi biztos, készült egy zeneszámunk, aminek a címe: Veszprém rock and roll city. Ezt már játszottuk közönség előtt legutóbb a Jezsuita templomnál. Az is igaz, hogy ennek a számnak lesz képi megjelenése, amit Kis Sanyi készít. A többit azonban kérdezzétek a SZABAD-SAJTÓ Egyesülettől.

Az egyesület képviseletében Szaksz Balázs annyit árult el, hogy készül egy klip, de ez egy nagyobb Veszprémet érintő kulturális project része lesz. Kiss Sándort kérték fel a klip megrendezésére, leforgatására, aki sok ismerős veszprémi arcot és helyszínt vonultat majd fel a kisfilmben. De erről és a projectről majd novemberben részletes tájékoztatást adnak.
 

Pethő Imre
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.