Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Zoénak gyűjtöttek

2013. szeptember 27. 19:02
Szilágyi Zoénak (azaz Eva von Königsberg-Szilagyinak), Szilágyi Lackó nehéz körülmények között élő özvegyének szervezett gyűjtést pénteken a Világos Veszprémért Mozgalom.

Az eseményre festőművészek hozták el képeiket, amelyeket egyenként 50 ezer forintért adhattak el, az üzletelésekből befolyó összeg felét pedig Szilágyi Zoénak ajánlották fel. A művésznő nehéz körülmények között él és alkot közművek nélküli otthonában, állandó jövedelme nincs, képeinek eladásából csak az alapvető kiadásait tudja fedezni. Az akcióból befolyó összeg az áramdíj hátralékának kifizetéséhez és a téli tüzelő beszerzéséhez szükséges – tudhattuk meg a Világos Veszprémért Mozgalom közleményéből.

Szilágyi Zoé (Eva von Königsberg-Szilagyi) és Trócsányi GergelySzilágyi Zoé (Eva von Königsberg-Szilagyi) és Trócsányi Gergely

Trócsányi Gergely, a Hollywoodoo frontembere a RaklappódiuM csapatával együtt csatlakozott a kezdeményezéshez. Közölte, habár barátok nem voltak, ismerték Szilágyi Lackót és kölcsönösen figyelemmel kísérték egymás munkásságát. Tudják, milyen az, mikor valaki segítséget kap, ezért ők egy köbméter raklappal könnyítik meg Zoé életét – mondta el érdeklődésünkre.

Horák János
további cikkek
Gömbölyödő nép a magyar gasztronómia Gömbölyödő nép a magyar Szeptember 23-án Az étel étterme című beszélgetéssel indult útjára a Pannon Kultúrklub a Papírkutyában, mely esemény a Pannon Egyetem 75 éves jubileumához kapcsolódott. A moderátor Hajas Bálint, a Vehir.hu főszerkesztője volt, aki Dudás Katalin gasztropszichológust valamint Forgács Attila pszichológust, a Pannon Egyetem docensét kérdezte. tegnap 21:22 A sporttal népszerűsítették a honvédelmet katonaság A sporttal népszerűsítették a honvédelmet Idén is megszervezte a Veszprémi Toborzóiroda a hagyományos haditorna versenyét, amin a környék iskoláinak kamaszkorú diákjai mérhették össze képességeiket olyan területeken, amelyek a katonák hivatásában is fontosak. tegnap 15:01 Farkasgyepű-Bakonybél között fut az Év Erdei Kerékpárútja Farkasgyepű-Bakonybél között fut az Év Erdei Kerékpárútja Rekord részvétel mellett ért véget az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) pályázata, amelyben Magyarország legkedveltebb erdei kerékpárútját lehetett megválasztani, immár negyedik alkalommal. A nagyközönség öt, döntőbe került útvonal egyikére adhatta le szavazatát. Az útvonalakon közösségi tekerések is voltak. tegnap 11:23 Navracsics Tibor: adottak a feltételek a központi és a helyi hatalom szövetségéhez Navracsics Tibor: adottak a feltételek a központi és a helyi hatalom szövetségéhez A demokratikusan választott önkormányzatok rendszerében 35 év alatt megteremtődtek a feltételei egy olyan felfogásnak, hogy a központi hatalom és a helyi hatalom szövetségese legyen egymásnak – hangsúlyozta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter Székesfehérváron, a helyi önkormányzatok napja alkalmából rendezett hétfői ünnepségen. tegnap 9:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.