Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bizonytalanok pártoltak a kormányhoz

2013. október 4. 9:22 // Forrás: mti
A Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a Fidesz-KDNP tovább növelte támogatóinak arányát mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében, és csökkent a pártszimpátiájukban bizonytalanok aránya.

 A szeptember végén telefonos kérdőíves módszerrel, ezer ember megkérdezésével végzett kutatás arra is rámutatott, hogy a korábbi hónapokhoz viszonyítva nőtt a választási részvételi hajlandóság is: a választókorúak 51 százaléka nyilatkozott úgy, hogy biztosan részt venne az azon a héten vasárnap tartandó parlamenti voksoláson.

A teljes népesség körében:

  • Fidesz-KDNP 28%
  • MSZP 13% 
  • Jobbik 8%
  • Együtt 2014-PM 4%
  • LMP 2%
  • Demokratikus Koalíció 2%

A biztos pártválasztók körében

  • Fidesz-KDNP 51% 
  • Jobbik 14 %
  • MSZP 23 %
  • Együtt 2014-PM 6 %
  • Demokratikus Koalíció 3%
  • LMP 2 %
vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.