Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Felfüggesztenék Ferenczi mentelmi jogát

2013. október 8. 23:28 // Forrás: mti
A Veszprém megyei jobbikos Ferenczi Gábor mentelmi jogának felfüggesztését javasolja az Országgyűlés mentelmi bizottsága.

A testület egyhangúlag döntött a mentelmi jog felfüggesztése mellett - jelezte az elnök, aki további részleteket a zárt ülésre hivatkozva nem kívánt elárulni.

Ferenczi Gábor jobbikos országgyűlési képviselő az MTI-nek elmondta: még májusban volt részese egy balesetnek, amely miatt most kezdeményezték a mentelmi jogának felfüggesztését. Emlékeztetett: már májusban is jelezte, hogy amint jogilag lehetősége lesz, azonnal lemond mentelmi jogáról és a keddi mentelmi bizottsági meghallgatásán is mentelmi joga felfüggesztését kérte a testülettől.

Ferenczi Gábor május 21-én Ajkán autójával elsodort egy idős asszonyt, aki a baleset következtében életét vesztette. A Jobbik akkori közleménye szerint a szabályosan közlekedő politikust a szembesütő erős napfény akadályozta a megfelelő kilátásban, így nem vette észre az autója elé kerékpárját kitoló 93 éves asszonyt, és a balesetet nem tudta elkerülni.

vehir.hu
további cikkek
Fegyházbüntetéssel sújtotta a bíróság az 5 éves kislány sérelmére szexuális erőszak elkövetésével vádolt férfit Fegyházbüntetéssel sújtotta a bíróság az 5 éves kislány sérelmére szexuális erőszak elkövetésével vádolt férfit A Veszprémi Törvényszék nyolc év fegyházbüntetésre ítélte és nyolc évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától azt az 56 éves férfit, akivel szemben tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére, védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt folyik büntetőeljárás. tegnap 14:20 Árokba hajtott egy autó a 77-es főúton Árokba hajtott egy autó a 77-es főúton 2024. április 16. 14:36 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.