Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémben A nagy füzet rendezője

2013. október 10. 17:15
Folytatja a tavaly kiemelkedő látogatószámmal zárult hagyományát a Cinema City, október 10-től ismét megrendezi a nézők által közkedvelt FilmÜnnepet.

A kedvezményes mozijegy árak mellett a hangsúly ismét a programkülönlegességeken lesz: premier előtti vetítések, sztár jegykezelők, filmklub-beszélgetések és közönségtalálkozók várják csütörtöktől vasárnapig a Cinema City mozik látogatóit.

Az október 10. és 13. közötti Cinema City FilmÜnnep programsorozat négy napja alatt a nézők a tavalyi FilmÜnnep jegyárszintjét megtartva, akár a félárújegynél is kedvezményesebben nézhetnek nemcsak premier előtti előadásokat (Időről időre, Machete gyilkol és Paranoia), de a heti premier filmet(Fogságban) vagy a közelmúlt legnagyobb kasszasikereit is. Ezen kedvezményes ár alkalmad adhat a nézőknek arra is, hogy „filmes lemaradásaikat” pótolják, vagy akár 2-3 filmet nézzenek meg egyszerre a hétvége alatt.

A FilmÜnnep ideje alatt a nézők lehetőséget kapnak Magyarország által az idei Oscar-díjra nevezett alkotás, a „Nagy füzet”című film megtekintésére, valamint a renbdezővel is beszélgethetnek. Veszprémben október 11-én, pénteken este várják az érdeklődőket.

Természetesen a Cinema City Balaton Plaza is kedvezményes jegyekkel várja a filmezni vágyókat a rendezvény négy napja alatt.

Jegyárak és további programok ide kattintva érhetők el.

 

vehir.hu
további cikkek
Gömbölyödő nép a magyar gasztronómia Gömbölyödő nép a magyar Szeptember 23-án Az étel étterme című beszélgetéssel indult útjára a Pannon Kultúrklub a Papírkutyában, mely esemény a Pannon Egyetem 75 éves jubileumához kapcsolódott. A moderátor Hajas Bálint, a Vehir.hu főszerkesztője volt, aki Dudás Katalin gasztropszichológust valamint Forgács Attila pszichológust, a Pannon Egyetem docensét kérdezte. tegnap 21:22 Átadták a Szent Gellért-díjakat kultúra Átadták a Szent Gellért-díjakat A Szent Mihály-napok rendezvénysorozat részeként szombat este átadták a Szent Gellért-díjakat is. 2024. szeptember 30. 11:53 A fény éltetői mi vagyunk kultúra A fény éltetői mi vagyunk A Szent Mihály-napi búcsú vasárnapi szentmiséjét Felföldi László pécsi megyéspüspök mutatta be a Szentháromság téren, aki számos gondolatot intézett a fiatalokhoz. 2024. szeptember 30. 14:58 Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban kultúra Szubjektív tárlatvezetést tartott a polgármester a veszprémi várban Porga Gyula, Veszprém tíz éve regnáló polgármestere szubjektív tárlatvezetést tartott a vár területén, amely nemcsak a helyszínek bemutatására, hanem a város gazdag történetének és kultúrájának felelevenítésére is alkalmat adott. A résztvevők bepillantást nyerhettek a székesegyház, a püspöki palota és a piarista gimnázium lenyűgöző világába, miközben a polgármester színes anekdotákkal és történelmi adatokkal fűszerezte az élményt. 2024. szeptember 29. 19:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.