Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
12°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
12°C

Varga: nem engedünk

2013. október 23. 11:15 // Forrás: mti
Nem engedünk azoknak, akik "el akarják hazudni eredményeinket, csorbítanák nemzeti függetlenségünket és megtörnék nemzeti egységünket" - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a II. kerületben tartott október 23-i megemlékezésen, szerdán.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 57. évfordulója alkalmából a Széna téren, az akkori budapesti harcok egyik fő helyszínén tartott ünnepségen a tárcavezető kiemelte: együtt kell megélni az október 23-i ünnepet, és az emlékezés mellett merni kell ismét átérezni a függetlenség ízét, a szabadság érzését, a sorsunkról való döntés felelősségét.   

"Tesszük ezt, amikor politikai és gazdasági téren is ragaszkodunk függetlenségünkhöz" - hangoztatta Varga Mihály.

vehir.hu
további cikkek
Veszprémben járt Magyar Péter Veszprémben járt Magyar Péter A Vén Európa és Szent Pál idézet is elhangzott Magyar Péter országjáró körútjának veszprémi állomásán május 1-jén délután a Kossuth utcán, amelyre néhány száz szimpatizáns és érdeklődő látogatott ki. Az „ellenzéki messiásként” is emlegetett Magyar a veszprémi jobboldali városvezetésről egy szót sem ejtett beszédében, ellenben börtönnel fenyegette meg a Fidesz-kormány tagjait, az oligarchákat, de még az újságírókat is. tegnap 11:55 Babicz Mihály az év veszprémi rendőre Babicz Mihály az év veszprémi rendőre 2024-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a város közbiztonsága érdekében kifejtett példamutató rendőri munkája elismeréséül Babicz Mihály rendőr alezredes részére Az Év Veszprémi Rendőre díjat adományozta. 2024. április 26. 13:32 Sajtot loptak a munkahelyükről Sajtot loptak a munkahelyükről Ruhájukban, táskáikban és csomagjaikban csempészték ki munkahelyükről a tejtermékeket az alkalmazottak. 2024. április 26. 13:21 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt A rendőrség közzétette a múlt heti nagyszabású akciójának eredményeit, amiben elsősorban gyorshajtókra vadásztak Veszprém vármegye útjain is. 2024. április 24. 11:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.