Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Életmű-koncertet ad Korda György

2013. október 24. 14:38 // Forrás: Veszprém Aréna
Korda György 55 éve alkot, dolgozik, énekel, és minden kérésnek eleget tesz, ha a közönségről van szó. Vasárnap 19 órától a Veszprém Arénában lép fel.

A közönség iránti feltétlen szeretetének és alázatának is köszönhető, hogy az 1958-ban először színpadra lépett előadóművész a mai napig óriási népszerűségnek örvend mind a fiatalok, mind az idősebbek körében.
Korda György fáradhatatlan: hajtja a zene és az élet szeretete.
Minden koncertjén egy csodálatos hangú művész köszönti a nézőket, aki töretlen energiával, kedvvel, humorral szórakoztatja a közönséget.

“Csináljunk egy jó bulit…” - hangzott el Korda György szájából a varázsmondat, amely egy valódi lavinát indított el, nemcsak Balázs Klárit csigázta fel, hanem a pályatársakat is.

Fotó: veszpremarena.huFotó: veszpremarena.hu

Az októberben induló életműkoncert-turné nemcsak zeneileg valódi csemege, hanem hangulatában is: videó-bejátszások, a pályatársak személyes visszaemlékezései varázsolják elénk az elmúlt több, mint fél évszázadot.

Balázs Klári és Korda György nemcsak az életben, de a színpadon is elválaszthatatlanok, természetesen a legendás pár együtt lép a színpadra az életműkoncert-turnén is.

A Korda György – Balázs Klári duót a közönség nagy megelégedésére
Solymos Tóni vezetésével az Express Zenekar egészíti ki, és a Budapesti Monarchia Zenekar művészei is színpadon lesznek.

Az Express Zenekar élőben kíséri a művészeket, míg a szimfónikusok eddig ismeretlen átiratokat is bemutatnak Korda György népszerű slágereiből.

A közönség feltétlen kedvence, Korda György már alig várja a turnét:
„Budapesten már tíz éve nem volt nagy koncertünk, és a vidéki nagyvárosokba sem volt lehetőségünk nagyzenekarral fellépni, itt az ideje, hogy végre kárpótoljuk a közönséget. Az életműkoncert-turnén Magyarország szinte összes nagyvárosában elénekelhetjük majd a kedvenc slágereinket, és az olyan dalokat is, amelyeket soha nem szoktunk. Ez a turné egy valódi időutazás lesz: archív fotók, videók idézik majd a régi időket, és a színpadon személyes, régi sztorikkal is szórakoztatjuk majd a közönséget.

Külön öröm számomra, hogy 1985-ben énekeltem utoljára az Expressz Együttessel - akik több, mint 20 éve nem adtak együtt koncertet -, és most Solymos Tónival az élen a vendégeim lesznek. Hatalmas buli lesz, egy felejthetetlen színpadi show, ami remélem, hogy örökre bevésődik a közönség emlékezetébe.

Én úgy érzem, hogy ezzel a koncerttel tartozom a közönségnek, a régi és az új rajongók egyaránt várnak egy ilyen nagy ünneplésre, ahol együtt idézzük fel a régi időket. Meg akarom mutatni, hogy igenis lehet fiatalnak maradni: hangban, szellemben, kinézetben és persze lélekben. De a legeslegfontosabb természetesen az éneklés, és a találkozás a közönséggel. Azt szeretném, ha ez az életműkoncert turné mindenkinek hatalmas élmény lenne, nemcsak a közönségnek, hanem nekünk, alkotóknak is.

Jegyeket 2900-5900 Ft között lehet vásárolni.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.