Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 25. Kristóf, Jakab
Veszprém
18°C
2024. július 25. Kristóf, Jakab
Veszprém
18°C

Pályázatokkal erősít az állatkert

2014. január 11. 0:10
2013 sikereit és az előttünk álló év várakozásait foglalta össze kérésünkre az állatkert projektmenedzsere, Szabó Petra.

"2013. egyik legkiemelkedőbb eseménye volt, amikor augusztus 29-én dr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, miniszterelnök-helyettes sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Magyarország Kormánya 1,2 milliárd forint fejlesztési támogatásban részesíti a Veszprémi Állatkertet. Mivel a támogatás egy része európai uniós forrás, így a lehíváshoz szükséges pályázatot 2013. őszén benyújtottuk, melynek bírálata jelenleg is zajlik. Reméljük a döntéshozók a projektelemeket támogatásra alkalmasnak találják.

2014-ben is megrendezzük a hagyományos állatkerti rendezvényeinket, melyek közül az első a február elején tartandó medveles. A tavaszi májusi családi nap és a gyermeknap idén is tartalmas kikapcsolódást nyújt majd a kisgyermekes családok számára. Nem feledkezünk meg a fogyatékkal élő gyermekekről sem, nekik szól minden június elején a Dream night rendezvény."

vehir.hu
további cikkek
Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Közeleg az olimpia, már csupán néhány nap maradt vissza a megnyitóig, és a vigyázó szemét mindenki Párizsra veti. Az itthonról történő izgalmas várakozás a sportszámok előtt, a bekészülés, a takaró és a nasi kettőse sokaknál a mai napig kiveri a biztosítékot. 2024. július 22. 21:42 José Cura és a tanításai VeszprémFest José Cura és a tanításai A VeszprémFest szerdai napján José Cura argentin operaénekes lépett a História Kert színpadjára. Napjaink egyik legfoglalkoztatottabb művésze, akinek jelenléte némiképp nosztalgiával is szolgálhatott, hiszen 2004-ben az ő fellépésével indult útjának a VeszprémFest, azt követően pedig 2010-ben és 2018-ban is színpadra állt. A szerdai operaest nem csupán egy fellépés volt, amely zenei elemekből tevődött össze, hanem akaratlanul is valódi tanítást prezentált az argentin operacsillag. 2024. július 18. 13:49 A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet A nyárvégi INOTA Focus ismét lebilincselő fényművészettel teríti be az erőművet A 2023-as első INOTA Fesztivál fényművészeti programjának egyenes ági folytatásaképp jelentkezik most augusztus 30-tól a háromnapos INOTA Focus: RADIANCE, hogy ismét összekapaszkodjon az üzemen kívüli inotai hőerőmű és a kortárs vizuális kultúra. Az INOTA Fesztivál az Erste támogatásával ráadásul fényművészeti pályázatot is hirdet. 2024. július 16. 22:02 Frissítő italok és üdítő koncertek a rekkenő hőségben Rozé Rizling Jazz Napok Frissítő italok és üdítő koncertek a rekkenő hőségben Péntek esete megnyitotta kapuit az Óváros téren a veszprémi nyár egyik legjobban várt fesztiválja, a Rozé Rizling Jazz Napok. 2024. július 13. 15:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.