Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

Megint a völgyben kolbászolnak

2014. január 29. 12:05
A tavalyi év sikerét követően magától értetődő a folytatás: az idén is lesz Bor Blues Böllér fesztivál a Kolostorok és kertek rendezvénytéren március 7. és 9. között. A program gerincét változatlanul a gasztronómia és a blues alkotják.

Szegedi Pál, a rendezvény szervezője szerdai sajtótájékoztatóján kifejtette: neves zenekarok és előadóművészek lépnek fel az egész hétvégés eseménysorozaton, pénteken Takács Tamás bandája kezdi a sort, de bemutatkoznak veszprémi zenekarok is. Vasárnap családi főzőversennyel és töpörtyűsütő versennyel készülnek. Egy karitatív süteménysütő verseny keretében házilag elkészített süteményeket, tortákat árvereznek majd vasárnap délután, ennek bevételét a veszprémi kórház részére ajánlják fel.

Szegedi Pál, Porga Gyula és Takács TamásSzegedi Pál, Porga Gyula és Takács Tamás

Takács Tamás előadóművészt kellemes emlékek fűzik Veszprémhez, saját bevallása szerint itt mindig jó hangulatú koncerteket adott. Ezúttal is méltó műsort szeretne prezentálni közönségének. A blues azért is jó háttere az efféle rendezvényeknek, mert ez az a műfaj, ami megőrizte a természetes közegét, hangszerekkel játsszák, nem „playbackhuszárok” jönnek, hanem valódi férfias zenekarok lépnek fel – fogalmazott a zenész.

Kóstolót is hoztak a szervezőkKóstolót is hoztak a szervezők

Tavaly a szeszélyes időjárás ellenére is több ezer ember vett részt a programon, ahol ezúttal is különféle disznóölési szokásokat mutatnak majd be - tette hozzá a sajtótájékoztatón a házigazda önkormányzat képviseletében Porga Gyula polgármester.

Schöngrundtner Tamás
Cseh Zoltán
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.