Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Látványos gálaműsorral zárul a szépségverseny

2014. február 13. 9:06
Már csak kevesebb mint egy hónap van hátra a Veszprém-Vehir Szépe 2014 élő döntőjéig. 15 gyönyörű hölgy méri majd össze vonzerejét március 9-én a Hangvillában.

A hónap eleje óta érkeznek a szavazatok a szépségversenyre jelentkezett lányokra, naponta változik a sorrend, még nem lehet biztosan megmondani, ki jut be az élő döntőbe, ahol egy látványos gálaműsor keretében dől el, ki lesz Veszprém szépe és kerül korona a fejére.

Március 9-én, vasárnap 18 órától a Hangvilla színpadán láthatjuk az olvasók szavazatai alapján a döntőbe jutott hölgyeket, akiknek majd a közönség és a Fazekas Nándor, az MKB-MVM Veszprém kapusa elnöklete mellett tevékenykedő, közismert veszprémiekből álló zsűri előtt kell helyt állniuk.

A versengés mellett természetesen a szórakoztatás is fontos szerepet kap ezen az estén, a nézők jó hangulatáról a műsorvezető Tiba mellett a Free Dance Tánccsoport, a Winner Versenytánc Együttes gondoskodik, valamint a töretlen hírnévnek és rajongótábornak örvendő Vastag Csabát is a fellépők között tudhatjuk.

 

A tét nem kicsi, hiszen a szépségkirálynő népszerűsítheti városunkat a Veszprém Kalauz 2014 című prospektus címoldalán, emellett egy 200 ezer forint értékű tengerparti nyaralással is gazdagodik a vehir.hu és az Ibusz Utazási Irodák Kft jóvoltából, de további értékes ajándékok is gazdára találnak.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.