2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

Látványos gálaműsorral zárul a szépségverseny

2014. február 13. 9:06
Már csak kevesebb mint egy hónap van hátra a Veszprém-Vehir Szépe 2014 élő döntőjéig. 15 gyönyörű hölgy méri majd össze vonzerejét március 9-én a Hangvillában.

A hónap eleje óta érkeznek a szavazatok a szépségversenyre jelentkezett lányokra, naponta változik a sorrend, még nem lehet biztosan megmondani, ki jut be az élő döntőbe, ahol egy látványos gálaműsor keretében dől el, ki lesz Veszprém szépe és kerül korona a fejére.

Március 9-én, vasárnap 18 órától a Hangvilla színpadán láthatjuk az olvasók szavazatai alapján a döntőbe jutott hölgyeket, akiknek majd a közönség és a Fazekas Nándor, az MKB-MVM Veszprém kapusa elnöklete mellett tevékenykedő, közismert veszprémiekből álló zsűri előtt kell helyt állniuk.

A versengés mellett természetesen a szórakoztatás is fontos szerepet kap ezen az estén, a nézők jó hangulatáról a műsorvezető Tiba mellett a Free Dance Tánccsoport, a Winner Versenytánc Együttes gondoskodik, valamint a töretlen hírnévnek és rajongótábornak örvendő Vastag Csabát is a fellépők között tudhatjuk.

 

A tét nem kicsi, hiszen a szépségkirálynő népszerűsítheti városunkat a Veszprém Kalauz 2014 című prospektus címoldalán, emellett egy 200 ezer forint értékű tengerparti nyaralással is gazdagodik a vehir.hu és az Ibusz Utazási Irodák Kft jóvoltából, de további értékes ajándékok is gazdára találnak.

 

vehir.hu

További cikkek

A hattyú álma
A hattyú álma
Tütübe és balett cipőbe bújt kislány táncol a Rózsa iskola jubileumán, mestere a takarásban figyeli őt. A kislány egyike annak a több mint nyolcvan tanítványnak, akik egyre biztosabban lépdelhetnek álmaik felé, miszerint a tánc, a balett az életük részévé válik, hobbi vagy akár profi szinten. Mert a tehetség egy dolog, kell azonban hely is, ahol ki tud bontakozni. Viktoria Podolskaya balettmester szenvedéllyel végzett munkájának köszönhetően Veszprém egyre inkább felkerül a balett térképére.
Rájátszás, Szabó Balázs Bandája, Analog Balaton, dödölle és grillázs - augusztusban ismét Margófeszt
Rájátszás, Szabó Balázs Bandája, Analog Balaton, dödölle és grillázs - augusztusban ismét Margófeszt
2022. augusztus 11-13. között második alkalommal várja a látogatókat Zala megye egyik legapróbb településén a régió legszínesebb kulturális fesztiválja, a Margófeszt: a Balatontól negyedórára, az alig 300 lakosú Szentgyörgyvár Kultúrházában, templomkertjében és nagyszínpadain irodalmi és színházi programokkal, koncertekkel, slam poetryvel, kiállításokkal, és filmvetítésekkel várják az érdeklődőket.
Egy napra ismét kinyitnak Veszprém legbarátságosabb kávézói
Egy napra ismét kinyitnak Veszprém legbarátságosabb kávézói
Augusztus 13-án hatodik alkalommal tárják ki kapuikat a kertkávézók a Jeruzsálemhegyen, ezúttal zenei, irodalmi és spirituális programokat is kínálva.
Amatőr és tapasztalt fotósok mérték össze tudásukat
Amatőr és tapasztalt fotósok mérték össze tudásukat
Szombat délután zajlott a IV. Budapesti Fotósviadal díjátadója a Pannon Egyetem N épületében. Az eseményen kihirdették a 2023-as év programjait is.
A nyolcvanas években a nyár is jobb volt?
A nyolcvanas években a nyár is jobb volt?
Dübörög a nyolcvanas évek iránti nosztalgia, ami így nyáron mintha még inkább szembetűnő lenne. Visszavágyjuk a régi idők szabadságát, éppen ezért a Fortepan archívumának segítségével megnéztük, milyenek is voltak a nyarak cirka negyven évvel ezelőtt.