2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

Jöhetnek az utolsó kattintások

2014. február 19. 14:24
Már csak egy napja maradt a Veszprém-Vehir szépe 2014 szépségverseny indulóinak, hogy biztosítsák maguknak az élő döntőbe jutást. 21-én, pénteken éjfélkor zárul a szavazás.

Az elmúlt hetekben több ezer szavazat érkezett a közel félszáz versenyzőre a vehir.hu/szepsegverseny oldalon. Folyamatosan változik a sorrend, az utolsó kattintás után lehet csak biztosat mondani, ki az a 15 hölgy, aki indulhat a koronáért március 9-én a Hangvillában tartott látványos showműsorral egybekötött élő döntőben, amire jegyek már megvásárolhatók a Hangvilla jegypénztárában.

Az est sztárvendége Vastag Csaba lesz, aki elmondta nekünk, fontos dolognak tartja a szépségversenyeket. - Hiszek abban, hogy nem csak a küllemet figyeli ilyenkor a zsűri, hanem a belső értékeket is igyekeznek megtalálni - vélekedett az énekes. Hozzátette, tiszteli, amikor valakin látszik, hogy ezért áldozatot is hozott, edzett, tett valamit azért, hogy a kifutón ő legyen a legjobb. - A magam módján elismerem és szeretem a szépségversenyeket - tudtuk meg a veszprémi tehetségtől, aki a döntő alkalmával is nyilván sokakat elkápráztat majd.

Vastag Csaba is fellép a szépségverseny dontőjébenVastag Csaba is fellép a szépségverseny dontőjében

Vastag Csaba a fellépései mellett egyébként minden idejét a március 1-jei élő koncert előkészületeire fordítja. Sok vendég színesíti majd a bulit, illetve Magyarországon eddig nem látott látványelemeket garantálnak a szervezők. Annak érdekében, hogy senki ne maradjon le erről a produkcióról, minden megyeszékhelyről, így Veszprémből is buszokat indítanak a koncert helyszínére, a SYMA Rendezvénycsarnokba. Megjegyezte még, szeret a veszprémiek előtt fellépni, így a Veszprém-Vehir szépe 2014 szépségverseny döntőjében is örömmel szerepel.

 

vehir.hu

További cikkek

A hattyú álma
A hattyú álma
Tütübe és balett cipőbe bújt kislány táncol a Rózsa iskola jubileumán, mestere a takarásban figyeli őt. A kislány egyike annak a több mint nyolcvan tanítványnak, akik egyre biztosabban lépdelhetnek álmaik felé, miszerint a tánc, a balett az életük részévé válik, hobbi vagy akár profi szinten. Mert a tehetség egy dolog, kell azonban hely is, ahol ki tud bontakozni. Viktoria Podolskaya balettmester szenvedéllyel végzett munkájának köszönhetően Veszprém egyre inkább felkerül a balett térképére.
Rájátszás, Szabó Balázs Bandája, Analog Balaton, dödölle és grillázs - augusztusban ismét Margófeszt
Rájátszás, Szabó Balázs Bandája, Analog Balaton, dödölle és grillázs - augusztusban ismét Margófeszt
2022. augusztus 11-13. között második alkalommal várja a látogatókat Zala megye egyik legapróbb településén a régió legszínesebb kulturális fesztiválja, a Margófeszt: a Balatontól negyedórára, az alig 300 lakosú Szentgyörgyvár Kultúrházában, templomkertjében és nagyszínpadain irodalmi és színházi programokkal, koncertekkel, slam poetryvel, kiállításokkal, és filmvetítésekkel várják az érdeklődőket.
Egy napra ismét kinyitnak Veszprém legbarátságosabb kávézói
Egy napra ismét kinyitnak Veszprém legbarátságosabb kávézói
Augusztus 13-án hatodik alkalommal tárják ki kapuikat a kertkávézók a Jeruzsálemhegyen, ezúttal zenei, irodalmi és spirituális programokat is kínálva.
Amatőr és tapasztalt fotósok mérték össze tudásukat
Amatőr és tapasztalt fotósok mérték össze tudásukat
Szombat délután zajlott a IV. Budapesti Fotósviadal díjátadója a Pannon Egyetem N épületében. Az eseményen kihirdették a 2023-as év programjait is.
A nyolcvanas években a nyár is jobb volt?
A nyolcvanas években a nyár is jobb volt?
Dübörög a nyolcvanas évek iránti nosztalgia, ami így nyáron mintha még inkább szembetűnő lenne. Visszavágyjuk a régi idők szabadságát, éppen ezért a Fortepan archívumának segítségével megnéztük, milyenek is voltak a nyarak cirka negyven évvel ezelőtt.