Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jöhetnek az utolsó kattintások

2014. február 19. 14:24
Már csak egy napja maradt a Veszprém-Vehir szépe 2014 szépségverseny indulóinak, hogy biztosítsák maguknak az élő döntőbe jutást. 21-én, pénteken éjfélkor zárul a szavazás.

Az elmúlt hetekben több ezer szavazat érkezett a közel félszáz versenyzőre a vehir.hu/szepsegverseny oldalon. Folyamatosan változik a sorrend, az utolsó kattintás után lehet csak biztosat mondani, ki az a 15 hölgy, aki indulhat a koronáért március 9-én a Hangvillában tartott látványos showműsorral egybekötött élő döntőben, amire jegyek már megvásárolhatók a Hangvilla jegypénztárában.

Az est sztárvendége Vastag Csaba lesz, aki elmondta nekünk, fontos dolognak tartja a szépségversenyeket. - Hiszek abban, hogy nem csak a küllemet figyeli ilyenkor a zsűri, hanem a belső értékeket is igyekeznek megtalálni - vélekedett az énekes. Hozzátette, tiszteli, amikor valakin látszik, hogy ezért áldozatot is hozott, edzett, tett valamit azért, hogy a kifutón ő legyen a legjobb. - A magam módján elismerem és szeretem a szépségversenyeket - tudtuk meg a veszprémi tehetségtől, aki a döntő alkalmával is nyilván sokakat elkápráztat majd.

Vastag Csaba is fellép a szépségverseny dontőjébenVastag Csaba is fellép a szépségverseny dontőjében

Vastag Csaba a fellépései mellett egyébként minden idejét a március 1-jei élő koncert előkészületeire fordítja. Sok vendég színesíti majd a bulit, illetve Magyarországon eddig nem látott látványelemeket garantálnak a szervezők. Annak érdekében, hogy senki ne maradjon le erről a produkcióról, minden megyeszékhelyről, így Veszprémből is buszokat indítanak a koncert helyszínére, a SYMA Rendezvénycsarnokba. Megjegyezte még, szeret a veszprémiek előtt fellépni, így a Veszprém-Vehir szépe 2014 szépségverseny döntőjében is örömmel szerepel.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.