Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Íme a 15 döntős

2014. február 20. 14:25
Több ezer kattintást regisztráltunk az elmúlt hetekben, péntek éjfélkor lejárt a határidő, eldőlt a végső sorrend, most megmutatjuk, ki az a 15 hölgy, aki a Hangvilla színpadára állhat március 9-én, a Veszprém-Vehir szépe 2014 döntőjében.

Az elmúlt napokban egyre izgatottabban kattintottak a részt vevők a szavazok gombra és erre biztatták ismerőseiket is, hogy biztosítsák helyüket a szépségverseny döntőjében. A szavazást péntek éjfélkor lezártuk. A vehir.hu/szepsegverseny oldalon látható, ki az a 15 hölgy, aki szerepelhet a látványos gálaműsorban és indulhat a Veszprém-Vehir szépe 2014 címéért.

A 15 döntős megtekintéséhez kattintson a képre

Azok között akik szavaztak kisorsoltunk 5 darab, egyenként 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt, amit a veszprémi Bástya üzletházban található Abakosz Óraszaküzletben válthatnak be. A szerencséseket Facebook-on értesítjük.

Március 9-én, 18 órától tehát a Hangvilla nagytermében folytatódik a hölgyek megmérettetése, amikor is egy látványos gálaműsor keretén belül dől el, hogy kire kerül a korona és nyeri meg a 200 ezer forint értékű tengerparti nyaralást és képviselheti városunkat a Veszprém kalauz 2014 című prospektus címoldalán.

Az est folyamán színpadra lép Free Dance Tánccsoport, a Winner Versenytánc Egyesület, valamint Vastag Csaba, aki korábban azt nyilatkozta nekünk, hisz abban, hogy egy-egy ilyen esemény alkalmával nem csak a küllem alapján dönt a zsűri, melynek elnöke egyébként Fazekas Nándor, az MKB-MVM Veszprém kapusa lesz.

Az eseményre jegyek elővételben már válthatók a Hangvilla jegypénztárában.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.