2022. augusztus 12.
//
Klára névnap

Mit keres 15 lány gyűrűjében Vastag Csaba?

2014. február 26. 16:27
A Veszprém-Vehir szépe 2014 döntőjében szemet gyönyörködtető kényeztetésben lehet részük a nézőknek, amikor a hölgyek felvonulnak a színpadon, de igazából Vastag Csabát irigyelhetjük a legjobban.

Március 9-én, vasárnap egy látványos gálaműsorral zárul a hetek óta zajló szépségverseny, az a 15 hölgy, aki bejutott az élő döntőbe ekkor a színpadon is bemutatkozik. A versenyzők mellett a nézők jó hangulatáról a műsorvezető Tiba és a Free Dance Tánccsoport, a Winner Versenytánc Együttes gondoskodik, de nem sokkal a lemezbemutató nagy koncertje után hazatér Vastag Csaba is.

Ahogy azt korábban az X-Faktor győztes lapunknak elmondta, hisz abban, hogy egy-egy ilyen szépségverseny alkalmával a zsűri nem csak a küllemet figyeli, hanem a belső értékeket is figyelembe veszi – az énekes mindezt közelről is szemügyre veheti majd. Csaba egyelőre azonban a március 1-jei lemezbemutató koncertjére koncentrál. A decemberben megjelent Conecto című albuma pillanatok alatt platina lemez lett, többek között az ezen szereplő 16 dal közül válogat szombaton a fővárosi SYMA csarnokban, ahova több barátja is elkíséri, hogy együtt szórakoztassák a közönséget.

Egy héttel később már a veszprémiek előtt bizonyítja, miért lett ő a népszerű tehetségkutató győztese 2010-ben és miért töretlen a népszerűsége azóta is és hívják folyamatosan fellépésekre. Március 9-én, vasárnap 18 órakor kezdődő Veszprém-Vehir szépe 2014 döntőjében tehát garantált a kellemes időtöltés, amit a hölgyek szépsége mellett a fellépők produkciói is garantálnak.

Jegyek elővételben kaphatók a Hangvilla jegypénztárában.

 

Cseh Zoltán

További cikkek

A hattyú álma
A hattyú álma
Tütübe és balett cipőbe bújt kislány táncol a Rózsa iskola jubileumán, mestere a takarásban figyeli őt. A kislány egyike annak a több mint nyolcvan tanítványnak, akik egyre biztosabban lépdelhetnek álmaik felé, miszerint a tánc, a balett az életük részévé válik, hobbi vagy akár profi szinten. Mert a tehetség egy dolog, kell azonban hely is, ahol ki tud bontakozni. Viktoria Podolskaya balettmester szenvedéllyel végzett munkájának köszönhetően Veszprém egyre inkább felkerül a balett térképére.
Rájátszás, Szabó Balázs Bandája, Analog Balaton, dödölle és grillázs - augusztusban ismét Margófeszt
Rájátszás, Szabó Balázs Bandája, Analog Balaton, dödölle és grillázs - augusztusban ismét Margófeszt
2022. augusztus 11-13. között második alkalommal várja a látogatókat Zala megye egyik legapróbb településén a régió legszínesebb kulturális fesztiválja, a Margófeszt: a Balatontól negyedórára, az alig 300 lakosú Szentgyörgyvár Kultúrházában, templomkertjében és nagyszínpadain irodalmi és színházi programokkal, koncertekkel, slam poetryvel, kiállításokkal, és filmvetítésekkel várják az érdeklődőket.
Egy napra ismét kinyitnak Veszprém legbarátságosabb kávézói
Egy napra ismét kinyitnak Veszprém legbarátságosabb kávézói
Augusztus 13-án hatodik alkalommal tárják ki kapuikat a kertkávézók a Jeruzsálemhegyen, ezúttal zenei, irodalmi és spirituális programokat is kínálva.
Amatőr és tapasztalt fotósok mérték össze tudásukat
Amatőr és tapasztalt fotósok mérték össze tudásukat
Szombat délután zajlott a IV. Budapesti Fotósviadal díjátadója a Pannon Egyetem N épületében. Az eseményen kihirdették a 2023-as év programjait is.
A nyolcvanas években a nyár is jobb volt?
A nyolcvanas években a nyár is jobb volt?
Dübörög a nyolcvanas évek iránti nosztalgia, ami így nyáron mintha még inkább szembetűnő lenne. Visszavágyjuk a régi idők szabadságát, éppen ezért a Fortepan archívumának segítségével megnéztük, milyenek is voltak a nyarak cirka negyven évvel ezelőtt.