Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mit keres 15 lány gyűrűjében Vastag Csaba?

2014. február 26. 16:27
A Veszprém-Vehir szépe 2014 döntőjében szemet gyönyörködtető kényeztetésben lehet részük a nézőknek, amikor a hölgyek felvonulnak a színpadon, de igazából Vastag Csabát irigyelhetjük a legjobban.

Március 9-én, vasárnap egy látványos gálaműsorral zárul a hetek óta zajló szépségverseny, az a 15 hölgy, aki bejutott az élő döntőbe ekkor a színpadon is bemutatkozik. A versenyzők mellett a nézők jó hangulatáról a műsorvezető Tiba és a Free Dance Tánccsoport, a Winner Versenytánc Együttes gondoskodik, de nem sokkal a lemezbemutató nagy koncertje után hazatér Vastag Csaba is.

Ahogy azt korábban az X-Faktor győztes lapunknak elmondta, hisz abban, hogy egy-egy ilyen szépségverseny alkalmával a zsűri nem csak a küllemet figyeli, hanem a belső értékeket is figyelembe veszi – az énekes mindezt közelről is szemügyre veheti majd. Csaba egyelőre azonban a március 1-jei lemezbemutató koncertjére koncentrál. A decemberben megjelent Conecto című albuma pillanatok alatt platina lemez lett, többek között az ezen szereplő 16 dal közül válogat szombaton a fővárosi SYMA csarnokban, ahova több barátja is elkíséri, hogy együtt szórakoztassák a közönséget.

Egy héttel később már a veszprémiek előtt bizonyítja, miért lett ő a népszerű tehetségkutató győztese 2010-ben és miért töretlen a népszerűsége azóta is és hívják folyamatosan fellépésekre. Március 9-én, vasárnap 18 órakor kezdődő Veszprém-Vehir szépe 2014 döntőjében tehát garantált a kellemes időtöltés, amit a hölgyek szépsége mellett a fellépők produkciói is garantálnak.

Jegyek elővételben kaphatók a Hangvilla jegypénztárában.

 

Cseh Zoltán
további cikkek
Víztükör és teagőz Víztükör és teagőz Nagyvári Csaba festményeiből nyílt kiállítás az Íródeákban pénteken. 2024. április 23. 14:01 Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Nyáron újra koncertek, a magyar zenei élet kiemelkedő előadói várják a közönséget a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban - közölték a szervezők kedden.  2024. április 23. 11:53 Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Martha Graham amerikai táncosnő szerint a legnagyobb táncosokat nem a tudásuk, hanem a szenvedélyük teszik naggyá – az élet pedig újra és újra bizonyítja, ez mennyire igaz. Március 22–24. között az olaszországi Lecce városában mutathatták meg tehetségüket és képviselhették Veszprémet a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola balerinái: a X. IBCDC Domenico Modugno Nemzetközi Balett- és Kortárstánc versenyen nem várt kihívásokkal szembesültek, ráadásul először versenyeztek profi kategóriában, elhivatottságuk mégis a dobogóra repítette őket, bizonyítva, Veszprém méltán lett kulturális főváros.  2024. április 23. 17:42 Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. 2024. április 21. 14:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.