Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Belestünk a Triumph bikinipróbára

2014. március 3. 9:41
A Veszprém-Vehir Szépe 2014 döntős hölgyeit Schvarcz Ágnes, a veszprémi Triumph márkabolt vezetője várta. Együtt keresték meg mindegyik versenyző számára a hozzá legjobban illő modellt, amelyben a legcsinosabb lehet a vasárnapi döntőben, a Hangvilla színpadán.

"Csusszanj bele egy tökéletes szettbe...!" -ez a Triumph mottója az idei tavaszra és nyárra. A tervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja a maga számára a tökéletes modellt. Kollekciójukat úgy tervezték, hogy minden nőből kihozzák az Istennőt!

A versenyzőknek Schvarcz Ágnes segített a fürdőruhák kiválasztásábanA versenyzőknek Schvarcz Ágnes segített a fürdőruhák kiválasztásában

Az utóbbi évek népszerű fazonját, a pánt nélküli bikinit D kosárméretig, a kosaras fazonokat pedig F kosárméretig kínálja a cég.  A teltebb idommal rendelkező hölgyekre gondolva úgynevezett „3D -s”, flexibilis merevítőt alkalmaztak, ez egy egyedi technológia, amely garantálja a teljes rugalmasságot és a kényelmet ugyanúgy, ahogy az oldalsó merevítések is. A speciális csíkozásoknak és az erősített vállpántoknak köszönhetően viselője élvezheti a plusz biztonságot.

A tervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb darabotA tervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb darabot

Egyes modelleknél az alsók és felsők szabadon variálhatók. Ezáltal minden hölgy megtalálja a számára legkényelmesebb és a stílusának legmegfelelőbb kombinációt. Így magabiztosan töltheti napjait a hazai strandokon és a külföldi tengerpartokon egyaránt. 

 

vehir.hu
Cseh Zoltán

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.