2023. május 30.
//
Zsanett, Janka névnap

Veszprém happy!

2014. március 16. 23:03
Pharrell Williams vidám dala, a Happy Európa-szerte uralta a toplistákat év elején. Sőt, mémmé vált, amihez most Veszprém is csatlakozott.

Pharrell Williams slágere önmagában is kiérdemelte, hogy az optimizmus 2014-es himnusza legyen, videoklipje azonban még erősebbé teszi. Az utcán táncoló embereket felvonultató klipet több mint 119 millióan látták már.

A koncepció annyira egyszerű és nagyszerű, hogy sokan kedvet kaptak a saját verziójuk leforgatásához. A Pharrell Williams mém elöntötte a YouTube-ot, a legapróbb, Isten háta mögötti norvég falvaktól kezdve a legnagyob metropoliszokig számtalan helyen készítettek saját koreográfiát. Az őrület Magyarországon is gyorsan terjedt, van már saját Happy-klipje Budapestnek, de a múlt héten a Fejér megyei kistelepülés, Iszkaszentgyörgy polgármestere is táncra perdült.

Százhalombatta és Pécs után március 15-én a veszprémi videó is megjelent a videomegosztón. A királynék városáról a Hősökből ismert Brash töltötte fel a Happy-klipet, ami gyorsan terjedni kezdett a városhoz kötődő közösségi oldalakon.

Aki szeretne Prágától Marokkóig a világ minden táján készült videókat nézni, az kattintson ide, vagy keressen rá a Happy we are from kifejezésre YouTube-on!

vehir.hu

További cikkek

Másodszor is megnyerte az Eurovíziót a svéd Loreen
Másodszor is megnyerte az Eurovíziót a svéd Loreen
Loreen több mint tíz évvel ezelőtt, 2012-ben nyert először Euphoria című dalával.
Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei
Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei
Sportos, kreatív, informatikai témákban is rendeznek táborokat a nyáron Veszprémben.
Tavaszi bakancslista a szabadidő eltöltéséhez
Tavaszi bakancslista a szabadidő eltöltéséhez
2023-ban csak az nem talál magának programot, aki nem akar, mindenesetre ha még akadnának kétségek, adunk néhány támpontot.
Világsztárok a színpadon kívül is a Veszprém Blues Fesztiválon
Világsztárok a színpadon kívül is a Veszprém Blues Fesztiválon
Jóval több mindenben ott van a blues, mint sokan gondolják, hiszen a könnyűzene nagy része ebből a műfajból gyökerezik. Április 13. és 16. között a Veszprém Blues Fesztiválon ezt bárki megtapasztalhatja, hiszen több mint 50 koncerten a nemzetközi blues élő legendái és feltörekvő csillagai, valamint a hazai blues-roots szcéna kiemelkedő zenészei lépnek színpadra. Közülük Roberto Luti gitáros, a világhírű Playing For Change sorozat alapító tagja, Kid Andersen, a Nyugati-part legfoglalkoztatottabb gitárosa, a Downbeat által többször az év orgonistájának választott Raphael Wressnig, valamint a világsztárok dobosa, D’MAR, aki többek között 17 évig volt Little Richard zenekarának a tagja, workshopon avatnak be műhelytitkaikba. Brian Kramer pedig nemcsak koncerted ad, hanem blues zenészeket bemutató illusztrációiból kiállítás is nyílik a fesztiválon, ahol beszélgetések, éjszakai örömzenélések és ingyenes koncertek is várják az érdeklődőket.
Oscar: Tarolt a Minden, mindenhol, mindenkor
Oscar: Tarolt a Minden, mindenhol, mindenkor
A Minden, mindenhol, mindenkor című alkotásnak ítélte oda az amerikai filmakadémia a legjobb film Oscar-díját. A vasárnap este a Los Angeles-i Dolby Színházban megrendezett díjátadó ceremónián Daniel Kwan és Daniel Scheinert filmje hét Oscar-díjat nyert el.