Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprém happy!

2014. március 16. 23:03
Pharrell Williams vidám dala, a Happy Európa-szerte uralta a toplistákat év elején. Sőt, mémmé vált, amihez most Veszprém is csatlakozott.

Pharrell Williams slágere önmagában is kiérdemelte, hogy az optimizmus 2014-es himnusza legyen, videoklipje azonban még erősebbé teszi. Az utcán táncoló embereket felvonultató klipet több mint 119 millióan látták már.

A koncepció annyira egyszerű és nagyszerű, hogy sokan kedvet kaptak a saját verziójuk leforgatásához. A Pharrell Williams mém elöntötte a YouTube-ot, a legapróbb, Isten háta mögötti norvég falvaktól kezdve a legnagyob metropoliszokig számtalan helyen készítettek saját koreográfiát. Az őrület Magyarországon is gyorsan terjedt, van már saját Happy-klipje Budapestnek, de a múlt héten a Fejér megyei kistelepülés, Iszkaszentgyörgy polgármestere is táncra perdült.

Százhalombatta és Pécs után március 15-én a veszprémi videó is megjelent a videomegosztón. A királynék városáról a Hősökből ismert Brash töltötte fel a Happy-klipet, ami gyorsan terjedni kezdett a városhoz kötődő közösségi oldalakon.

Aki szeretne Prágától Marokkóig a világ minden táján készült videókat nézni, az kattintson ide, vagy keressen rá a Happy we are from kifejezésre YouTube-on!

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.