2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

Veszprém happy!

2014. március 16. 23:03
Pharrell Williams vidám dala, a Happy Európa-szerte uralta a toplistákat év elején. Sőt, mémmé vált, amihez most Veszprém is csatlakozott.

Pharrell Williams slágere önmagában is kiérdemelte, hogy az optimizmus 2014-es himnusza legyen, videoklipje azonban még erősebbé teszi. Az utcán táncoló embereket felvonultató klipet több mint 119 millióan látták már.

A koncepció annyira egyszerű és nagyszerű, hogy sokan kedvet kaptak a saját verziójuk leforgatásához. A Pharrell Williams mém elöntötte a YouTube-ot, a legapróbb, Isten háta mögötti norvég falvaktól kezdve a legnagyob metropoliszokig számtalan helyen készítettek saját koreográfiát. Az őrület Magyarországon is gyorsan terjedt, van már saját Happy-klipje Budapestnek, de a múlt héten a Fejér megyei kistelepülés, Iszkaszentgyörgy polgármestere is táncra perdült.

Százhalombatta és Pécs után március 15-én a veszprémi videó is megjelent a videomegosztón. A királynék városáról a Hősökből ismert Brash töltötte fel a Happy-klipet, ami gyorsan terjedni kezdett a városhoz kötődő közösségi oldalakon.

Aki szeretne Prágától Marokkóig a világ minden táján készült videókat nézni, az kattintson ide, vagy keressen rá a Happy we are from kifejezésre YouTube-on!

vehir.hu

További cikkek

Néhány tipp, hogy ne vessz el a bőség zavarában az Utcazenén
Néhány tipp, hogy ne vessz el a bőség zavarában az Utcazenén
A szerkesztőségben mindannyian bedobtunk a kalapba egy-egy nemzetközi fellépőt az idei felhozatalból, akiket szerintünk érdemes meghallgatni.
Nem fognak unatkozni nyáron a veszprémi gyerekek
Nem fognak unatkozni nyáron a veszprémi gyerekek
Idén is megszervezi az önkormányzat hagyományos napközis táborát az általános iskolásoknak, emellett a városi intézmények, egyesületek, sportklubok is rengeteg programmal készülnek.
A VEN szív örökké dobog
A VEN szív örökké dobog
Fiatalság bolondság, tartja a mondás, de szerintem időnként bolondnak lenni a világ egyik legjobb dolga. A VEN-en legalábbis újra és újra erre jövök rá, meg arra, hogy ezt a vidám felszabadultságot azokra az időkre is érdemes magunkkal vinni, amikor épp nem alkonyattól pirkad.
A latin láz a VEN-t is meghódította
A latin láz a VEN-t is meghódította
DesztillÁdi immár más vizeken evez, miután péntek este megválasztották a Pannon Egyetem új diákrektorát a VENcanto csapat jelöltje, Török Beatrix, azaz Betícia Venna Esmeralda Natalia Cecilia Aurora Nacarino Tabarez Obrando Turquíla személyében.
Kiosztották az Oscar-díjakat, a CODA lett a legjobb film
Kiosztották az Oscar-díjakat, a CODA lett a legjobb film
A CODA kapta a legjobb film díját a helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben megrendezett 94. Oscar-gálán.