Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egy szépségverseny, egy győzelem a mérlege

2014. április 2. 17:08
A 18 éves Lőber Nikolett sokáig nem is tudta, hogy benevezték a Veszprém-Vehir Szépe versenyre, a végeredmény azonban megmutatta, méltó helye volt ezen a megmérettetésen. A szépségverseny győztesével beszélgettünk.

- A barátom küldte be a nevezésem a Veszprém-Vehir Szépe versenyre, nekem nem is szólt róla, később az egyik barátnőm említette, hogy szerepelek a nevezők között. Először nem örültem, hogy a megkérdezésem nélkül indítottak a versenyen, de később megbarátkoztam a gondolattal, a családom is folyamatosan biztatott. Nem vettem még részt ilyen megmérettetésen, idegennek éreztem magamtól, hogy egy szépségversenyen szerepeljek.

Lőber NikolettLőber Nikolett

- Az első fordulót végül sikeresen vetted, a 15 döntős között találtad magad.

- Akkor szertefoszlott a korábbi nyugalmam, nagyon izgultam, hogy mi vár rám a folytatásban, de egyben kíváncsi is voltam, hogy miként zajlik egy ilyen. Különösebben nem készültem a döntőre, nem álltam neki fogyókúrázni, vagy sportolni. Egyedül a magassarkúban járást gyakoroltam sokat, azt ritkán hordok a hétköznapokban. 

- Mennyi gyakorlásra jutott idő a verseny előtt?

- Egy nappal korábban vettük át a forgatókönyvet a lányokkal közösen, illetve vasárnap délután gyakoroltuk a színpadi mozgást, a pontos érkezési sorrendet. Több közös programunk nem is volt, de ezt azóta pótoltuk, néhányszor közösen mentünk el bulizni.

Itt már Nikolett fején a koronaItt már Nikolett fején a korona

- A többi lányt figyelve mennyire voltál kritikus magadhoz?

- Nem gondoltam volna, hogy megnyerem, én nem magamra tettem volna a voksomat. 

- Azt mondtad, nem vettél még részt hasonló versenyen. Hogy érezted magad a közönség előtt?

- Az első színpadra lépésnél izgultam a legjobban, a végén már szinte élveztem is, hogy a közönség elé léphetek. A fények miatt szerencsére nem láttam a sok embert, ez megnyugtatott. A helyszínen a családtagok és a barátaim szurkoltak nekem. 

- Mit éreztél, amikor meghallottad a neved, hogy te lettél a Veszprém-Vehir Szépe győztese?

- Amikor elkezdték sorolni a nyertes lányok neveit, megfordult a fejemben, hogy esetleg én is a színpad elejére mehetek. Amikor szólítottak, először fel se fogtam, hogy mi történik, kimentem, mosolyogtam. Később tudatosult bennem, hogy mi is történt. Nagyon örültem. 

- Számos nyereménnyel gazdagodtál, a legértékesebb ezek közül egy nyaralás.

- A napokban már le is foglaltuk az utunkat, egy görög körutazásra esett a választás, ahova a barátommal megyek majd el júniusban.

- Elmondhatjuk, hogy jól sikerült az első szépségversenyed. Szeretnél még ilyenen részt venni,vagy inkább abbahagyod a csúcson?

- Most a tanulásra koncentrálok. Az Ipari 12., gimnáziumi osztályába járok, jövőre érettségizek. Még nem tudom pontosan, hogy merre szeretnék tovább tanulni, de vonz a gazdasági szak. Persze kikapcsolódásra is jut idő, az Angel Cheerleaders pompom csapatában sportolok.

Cseh Zoltán
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.