Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ezrek a völgyben

2014. május 1. 20:18
A kellemes tavaszi idő több ezer embert csalt ki a Séd völgyébe május elsején, a délután érkező eső sem riasztotta el őket, a színpadi produkciókat is sokan figyelemmel kísérték.

Családi nap várta a kikapcsolódni vágyókat május első napján a veszprémi Séd völgyében a Kolostorok és kertek rendezvényterületén. Már a délelőtti órákban rengeteg család érkezett a helyszínre és vették birtokba a legkisebbek az ugrálóvárakat és egyéb kikapcsolódási lehetőségeket. 

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre

Sokan követték figyelemmel a Sat Veszprém Kutyás Sportklub bemutatóját is, a négylábúak ügyesen követték gazdáik utasításait az akadálypályán és bizonyították tudásukat.

Délután sem maradtak látványosság nélkül azok, akik ebéd után terveztek kilátogatni a völgybe. A színpadon sorra váltották egymást az előadók és produkciók, bemutatkoztak az Acro Dance Rock and Roll SE tagjai és a Veszprémi Torna Club növendékei is. 

A folytatásban a zene került előtérbe, az Andrej Akusztik, a Senkiföldje, vagy Lakatos Bence és Csőgör Gábor szórakoztatta azokat, akik az időnként eleredő eső ellenére is a helyszínen maradtak.

Szabó Péter a Kolostorok és Kertek Kft. ügyvezetője köszönetét fejezte ki a fellépőknek, hogy színvonalas produkcióikkal hozzájárultak a szezon nyitó sikerességéhez. Érdeklődésünkre elmondta, a következő hetekben is bőven akad program a Séd völgyében. A következő hétvégén matematika-versenyt tartanak, de májusban lesz még nemzetközi agility kutyaverseny, valamint egy országos kezdeményezéshez csatlakozva 25-én az Eltűnt gyermekek világnapja alkalmából az Ezer lámpás éjszakája elnevezésű rendezvénynek is helyet biztosítanak.

Cseh Zoltán
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.