Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lezajlott az V. FotósViadal

2014. május 18. 23:49
Május 10-én, a Gizella Napok szombatján ismét sok lelkes fotóst láthattunk sorszámmal a nyakukban Veszprém belvárosában.

Idén immár 5. alkalommal mérhették össze kreativitásukat a versenyzők a FotósViadalon, melyet a Pannon Egyetem Fényképészkör szervezett.

Bár szombaton munkanap volt, ennek ellenére magas volt a részvételi arány, és az időjárás is kedvezett az eseménynek: a résztvevők gyönyörű napsütésben járhatták körbe a belvárost. A rendezvényen közel 40 elszánt fotós vett részt. A megnyitó után, reggel 9 órakor kapták kézhez az első leexponálandó témát a Hotel Magister konferenciatermében.

Az idei évben több változtatás is történt a verseny menetében: a témák száma 10-ről 8-ra csökkent, valamint a korábbi négy helyszín helyett most három checkpoint-on kellett leadniuk időre a fotókat a versenyzőknek. A nap folyamán a Kávé- és Teaház az Íródeákhoz, a Szendvicsbüfé, valamint a Vár alatti Fricska bisztró adott otthont a versenynek. A FotósViadal idei témái: Sorszámom, Vizsgahelyzet, Egy cipőben, Úttalan utakon, Fergeteges forgatag, Határátlépés, Mint testnek a lélek, Végső játszma.

A leadott fotókat négytagú szakmai zsűri értékeli. A győztes sorozatokból készült kiállítás megnyitójára és az eredményhirdetésre június közepén kerül majd sor.

PE Fényképészkör
Fotó: Szente Benjámin

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.