Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Palya Beával ünnepelt a Zonta

2014. június 2. 15:25
Húszéves jubileumát ünnepelte hétvégén a Zonta klub. A szombati gála bevételét a Snétberger Központnak ajánlották.

Idén húsz éves a veszprémi Zonta Club, a születésnapi rendezvénysorozat megnyitó eseményét május 31-én rendezték meg a Dubniczay palotában. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Kriskóné Szabó Etelka, a Zonta Club Veszprém soros elnöke, Gertraud Ribitsch, Zonta District 14 kormányzója, dr. Kristóf Mihályné, a magyarországi Zonta klubok elnöke, Horváthné Farkas Beáta alapító tag is, akik a hölgyklub közel száz éves múltjáról és a veszprémi klub aktív szerepvállalásáról az önkéntes segítségnyújtásban tartottak előadásokat a jelenlévőknek.

A rendezvényen Veszprém város önkormányzatát Brányi Mária alpolgármester képviselte, aki köszöntet nyilvánított a város nevében a klub eddigi munkájáért, valamint Pro Meritis-díjjal jutalmazta dr. Kristóf Mihálynét. Zoób Kati divattervező, üzletasszony, a Magyar Kultúra nagykövete, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjének birtokosa, az esemény fővédnöke szintén köszönetét fejezte ki, hogy a Zonta Club nevét, és eredményeit ilyen megtisztelő pozícióban képviselheti.

A köszöntőket és beszédeket Szécsi Lőrinc gitárműsora, valamint dr. Hortobágyi Ildikó PhD (egyetemi docens, Külső Kapcsolatok Irodájának vezetője, Pannon Egyetem) előadása „Médiatudatosság a 21. században” címmel színesítette. A délelőtti program zárásaképp, a pezsgős koccintás előtt a Pannon Egyetem kamaracsoportjának előadásában láthattak a vendégek néptánc-bemutatót.

Az ünneplés szombat este a Petőfi Színházban folytatódott, ahol Palya Bea és a Snétberger Tehetség Központ tehetséges diákjainak közös ünnepi jótékonysági koncertjét tekinthették meg az érdeklődők. A helyszínt Oberfrank Pál, a Petőfi Színház igazgatójának jóvoltából ingyen használhatták a koncert ideje alatt, ezzel is támogatva a Zonta Club munkáját. Az est teljes bevételét a Snétberger Zenei Tehetség Központ megsegítésére ajánlották fel.

Horváth Virág

Galéria
Zonta 20
vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.