2022. szeptember 30.
//
Jeromos névnap

II. Veszprémi Sörfesztivál

2014. június 4. 11:42
2014. június 27. – július 6.
Helyszín: Historia Kert Kávéház és Borbár, Veszprém, Remete utca 8. és Malomkert Sörház, Veszprém, Fenyves utca 15.

Az I. Veszprémi Sörfesztivál tavalyi nagy sikerén felbuzdulva a sör ünnepét idén 10 napon keresztül két helyszínen rendezzük meg, továbbra is INGYENES BELÉPÉSSEL.

A fesztiválon a főszerepet természetesen idén is a változatos sörkínálat játssza 50 fajta kézműves és nemzetközi sörkülönlegesség szereplésével. A hagyományos Historia Vörös, Meggy, Búza és Pils sörök mellett olyan különlegességeket is megkóstolhatsz, mint a fügés, homoktövises, kávés vagy narancsos sörök.

A gasztronómiai élmények mellett természetesen színes programokkal is készülünk: esténként olyan ismert hazai zenekarok koncertjein szórakozhatsz, mint a Hollywoodoo vagy a KiSTeHén, emellett pedig óriás LED kivetítőn követheted az idei futball VB eseményeit is. Gondolva a legkisebbekre is a gyerkőcöket ingyenes népi játékok, légvár és póni lovaglás, valamint gyermekkoncertek várják.

További információért, és a folyamatosan frissülő, részletes programokért és nyereményjátékainkért keress minket a www.veszpremisorfeszt.hu oldalon

vehir.hu

További cikkek

Közös erővel újult meg Jutaspuszta művelődési háza
Közös erővel újult meg Jutaspuszta művelődési háza
A szombati hagyományos családi napon már egy kívül-belül megszépült közösségi házat vehettek birtokba az ottlakók.
Néhány tipp, hogy ne vessz el a bőség zavarában az Utcazenén
Néhány tipp, hogy ne vessz el a bőség zavarában az Utcazenén
A szerkesztőségben mindannyian bedobtunk a kalapba egy-egy nemzetközi fellépőt az idei felhozatalból, akiket szerintünk érdemes meghallgatni.
Nem fognak unatkozni nyáron a veszprémi gyerekek
Nem fognak unatkozni nyáron a veszprémi gyerekek
Idén is megszervezi az önkormányzat hagyományos napközis táborát az általános iskolásoknak, emellett a városi intézmények, egyesületek, sportklubok is rengeteg programmal készülnek.
A VEN szív örökké dobog
A VEN szív örökké dobog
Fiatalság bolondság, tartja a mondás, de szerintem időnként bolondnak lenni a világ egyik legjobb dolga. A VEN-en legalábbis újra és újra erre jövök rá, meg arra, hogy ezt a vidám felszabadultságot azokra az időkre is érdemes magunkkal vinni, amikor épp nem alkonyattól pirkad.
A latin láz a VEN-t is meghódította
A latin láz a VEN-t is meghódította
DesztillÁdi immár más vizeken evez, miután péntek este megválasztották a Pannon Egyetem új diákrektorát a VENcanto csapat jelöltje, Török Beatrix, azaz Betícia Venna Esmeralda Natalia Cecilia Aurora Nacarino Tabarez Obrando Turquíla személyében.