Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

II. Veszprémi Sörfesztivál

2014. június 4. 11:42
2014. június 27. – július 6.
Helyszín: Historia Kert Kávéház és Borbár, Veszprém, Remete utca 8. és Malomkert Sörház, Veszprém, Fenyves utca 15.

Az I. Veszprémi Sörfesztivál tavalyi nagy sikerén felbuzdulva a sör ünnepét idén 10 napon keresztül két helyszínen rendezzük meg, továbbra is INGYENES BELÉPÉSSEL.

A fesztiválon a főszerepet természetesen idén is a változatos sörkínálat játssza 50 fajta kézműves és nemzetközi sörkülönlegesség szereplésével. A hagyományos Historia Vörös, Meggy, Búza és Pils sörök mellett olyan különlegességeket is megkóstolhatsz, mint a fügés, homoktövises, kávés vagy narancsos sörök.

A gasztronómiai élmények mellett természetesen színes programokkal is készülünk: esténként olyan ismert hazai zenekarok koncertjein szórakozhatsz, mint a Hollywoodoo vagy a KiSTeHén, emellett pedig óriás LED kivetítőn követheted az idei futball VB eseményeit is. Gondolva a legkisebbekre is a gyerkőcöket ingyenes népi játékok, légvár és póni lovaglás, valamint gyermekkoncertek várják.

További információért, és a folyamatosan frissülő, részletes programokért és nyereményjátékainkért keress minket a www.veszpremisorfeszt.hu oldalon

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.