Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ismerős ízek

2014. június 24. 11:24
Az idén harmincadik születésnapját ünneplő Kokó Cukrászda hagyományos, magyar ízekkel várja a látogatókat.

Pintér Zsolt cukrászmester a Kokó Cukrászda üzletvezetője elmondta, hogy a manapság divatos olasz fagyizókkal szemben inkább a magyaros, tradicionális íz világ felé próbálnak hajlani. Természetesen elkerülhetetlen, hogy a pultba kerüljön  néhány slágertermék, azonban amennyire lehet, megpróbálják a divatos ízeket kihagyni a kínálatból. 

Pintér ZsoltPintér Zsolt

Pintér Zsolt hozzátette, hogy az elmúlt harminc évben szinte végig állandó forgalma volt a Kokónak. Ehhez az itt dolgozók elég sokat tesznek hozzá mind szakmailag, mind emberileg, de a vásárlók ezt szinte már elvárják. Akik bejönnek a cukrászdába, azok ismerik az ízeket, tudják előre, hogy mit kapnak majd a pultnál. Elsődleges szempont a minőség, ezért folyamatosan fejlesztik magukat, és igyekeznek a legjobb alapanyagokkal dolgozni. 

Az üzletvezető szerint az ide nyárnak egyelőre nincsen különösebb sláger íze, ha valamit mégis kikellene emelni, akkor a gyümölcsfagyikat mondaná. A szezonális gyümölcsök állandóan megtalálhatók a választékban, ezeknél, mint minden más gyümölcs fagyinál fontos, hogy jó minőségű magyar gyümölcsökből készüljenek. Ezenkívül vannak olyan fagylaltok is, amikkel csak a Kokóban találkozhat a nagyközönség. Ilyen a grillázs és a rétes fagyi.

Csepely Máté
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.