Pintér Zsolt cukrászmester a Kokó Cukrászda üzletvezetője elmondta, hogy a manapság divatos olasz fagyizókkal szemben inkább a magyaros, tradicionális íz világ felé próbálnak hajlani. Természetesen elkerülhetetlen, hogy a pultba kerüljön néhány slágertermék, azonban amennyire lehet, megpróbálják a divatos ízeket kihagyni a kínálatból.
Pintér Zsolt hozzátette, hogy az elmúlt harminc évben szinte végig állandó forgalma volt a Kokónak. Ehhez az itt dolgozók elég sokat tesznek hozzá mind szakmailag, mind emberileg, de a vásárlók ezt szinte már elvárják. Akik bejönnek a cukrászdába, azok ismerik az ízeket, tudják előre, hogy mit kapnak majd a pultnál. Elsődleges szempont a minőség, ezért folyamatosan fejlesztik magukat, és igyekeznek a legjobb alapanyagokkal dolgozni.
Az üzletvezető szerint az ide nyárnak egyelőre nincsen különösebb sláger íze, ha valamit mégis kikellene emelni, akkor a gyümölcsfagyikat mondaná. A szezonális gyümölcsök állandóan megtalálhatók a választékban, ezeknél, mint minden más gyümölcs fagyinál fontos, hogy jó minőségű magyar gyümölcsökből készüljenek. Ezenkívül vannak olyan fagylaltok is, amikkel csak a Kokóban találkozhat a nagyközönség. Ilyen a grillázs és a rétes fagyi.


