Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Zsebében a Vehir!

2014. november 25. 12:07
Mostantól Androidon is könnyen, gyorsan elérhető a Vehir! Az alkalmazásunk megjelenéséhez kapcsolódóan ajánlunk még néhány veszprémi appot.

A Vehir.hu új applikációja mostantól elérhető a Google Play-en. Az alkalmazást nemcsak azért érdemes letölteni, mert gyorsabban jeleníti meg az oldalakat, mint a mobilböngészőben megnyitott kiadásunk, de több exkluzív funkciót is beépítettünk a programba. Például értesítést küldünk a legsürgetőbb hírekről – így azonnal értesülhet róla, ha a közelben baleset, vagy más jelentős esemény történt. Az alkalmazás segítségével olvasóink közvetlenül küldhetnek nekünk képeket, híreket, ha út közben valami olyasmit látnak, amit érdemes megosztani.

Hogy ne csak magunkat ajánljuk, összegyűjtöttünk még néhány alkalmazást, amit Veszprémben érdemes letölteni androidos telefonjukra a Vehir mellé. Talán nem magától értetődő, de az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatnak is van saját alkalmazása, amellyel a csapattal kapcsolatos hírek mellett az eredményeket és a meccsek időpontjait követhetik nyomon a szurkolók.

 

A Panoráma Snack étterem alkalmazásában nemcsak az aktuális menüt lehet megtalálni, hanem az is nyomon követhető, milyen hosszú éppen a sor. Évről évre a nyár egyik leghasznosabb alkalmazása a VeszprémFest app, amiben a digitális programfüzet mellett GPS útbaigazítást is kapunk, ha nem találnánk valamelyik helyszínt – ez különösen a fesztivál miatt városunkba látogató vendégek számára hasznos. 

Az egyik leghasznosabb veszprémi alkalmazás a helyi menetrend, aminek egyetlen hátránya, hogy 2013-ban frissítették utoljára. Ezzel együtt is az esetek többségében jól használható, hiszen olyan jelentős változás nem történt a helyi közlekedésben.

 

Az idén mutatták be a VERGA Erdei Kaland nevű alkalmazását, amely interaktív játéktérré varázsolja a Gulya-dombi parkerdőt.

Reméljük, hogy a Vehir alkalmazásának is lesz helye olvasóink kedvencei között, hiszen a veszprémi hírek még soha nem jutottak el ilyen egyszerűen és gyorsan önökhöz.

vehir.hu
további cikkek
Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Szombaton tartották a 21. Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivált, amely természetesen a krumpli jegyében zajlott. 2024. szeptember 9. 15:08 Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Augusztus 23-25. között tizedik alkalommal rendezték meg a Rozmaring Fesztivált Városlődön. A Templom tér zsúfolásig megtelt, a hangulat kifogásolhatatlan volt, noha vasárnap még van lehetőség kilátogatni a helyszínre, hiszen a zárónap is izgalmasnak ígérkezik. 2024. augusztus 24. 22:36 Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Noha még javában tart a nyár és a napokban a strandidő is visszatér, nem lehet nem észrevenni, hogy egyre rövidülnek a nappalok, és közledik a korán sötétedős, hűvös őszi-téli időszak. A kültéri programok helyett egyre vonzóbbá válnak az olyan szórakozási lehetőségek, mint a mozi. Ránéztünk a várható premierekre, milyen filmekre lesz még érdemes idén jegyet váltani? 2024. augusztus 8. 21:34 Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Közeleg az olimpia, már csupán néhány nap maradt vissza a megnyitóig, és a vigyázó szemét mindenki Párizsra veti. Az itthonról történő izgalmas várakozás a sportszámok előtt, a bekészülés, a takaró és a nasi kettőse sokaknál a mai napig kiveri a biztosítékot. 2024. július 22. 21:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.