Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pro Meritis díjat kapott Tengerdi Győző

2014. december 12. 23:57
A Verga Zrt vezérigazgatója pénteken, az erdészeti társaság évzáró gáláján vehette át az elismerést Veszprém polgármesterétől.

A Pro Meritis díjjal azon személyeket tüntetik ki, akik tevékenységükkel Veszprém anyagi, szellemi és művészeti életét gazdagítják.

A HM Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. 2010 óta rendezi meg hagyományos karácsonyi műsorát, melyet ezúttal a megyeháza Szent István termében tartottak, ahol a vezérigazgató mellett a vállalat dolgozóit is díjazták.

Az eseményen Némedi Lajos alpolgármester, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje is jelen volt. Ünnepi beszédében a szeretet fontosságára hívta fel a jelenlevők figyelmét, kiemelve, hogy a karácsonyi időszak alkalmat ad arra, hogy megvizsgáljuk, mit adhatunk önzetlenül másoknak. Ahol béke és szeretet van, ott meghitt és bensőséges kapcsolatokra épülő családot és közösséget lehet építeni.

Némedi LajosNémedi Lajos

Márfi Gyula veszprémi érsek a szeretet feltétel nélküliségéről osztotta meg gondolatait.

Az eseményen a Verga Zrt. jubileumi hűségjutalomban részesítette dolgozóit, megköszönve az évtizedek óta tartó munkájukat. Tengerdi Győző az elismeréseket Szarvas Lászlónak, Gyöngyösy Csabának és Tál Sándornénak adhatta át.

Tengerdi Győző és Porga GyulaTengerdi Győző és Porga Gyula

Porga Gyula polgármester Pro Meritis emlékérmet adományozott kiemelkedő szakmai munkájáért Tengerdi Győzőnek, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatójának. Tengerdi igazgatósága alatt számos veszprémi és város környéki rekreációs turisztikai attrakciót valósított meg. Az ő nevéhez köthetők a „Jövő a kezünkben van” elnevezésű közjóléti fejlesztések keretében a kerékpárutak és túraútvonalak bővülése, a kilátók és erdei pihenőhelyek kiépítése.

Az országban elsőként a Verga Zrt. hozott létre interaktív mobilalkalmazást - a gulyadombi parkerdő tanösvényére alapozva. Tengerdi Győző igyekszik közéleti és társadalmi szerepvállalásában a felnövekvő nemzedék környezettudatosságára és a természetközeli nevelés jelentőségére felhívni a figyelmet. Vezetése alatt a Verga rendszeresen támogatja a szociálisan rászorulókat.

Az eseményen a Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskola adott karácsonyi műsort.

Ge. Á.
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.