Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Karácsony, a kötelező

2014. december 19. 12:17
Hujber Ferivel a karácsonyról beszélgetni nem épp a meghittségről szól, bár most, hogy már gyermekei is vannak, kicsit elkezdte érdekelni az ünnep.

“Számomra a karácsony szükséges rossz, Herkulesként kell szeretni egymást, ajándékokat osztogatni. Egy kezemen meg tudom számolni, mennyi olyan karácsony volt, ahol jól éreztem magam” - vallotta érdeklődésünkre megrázó őszinteséggel a színész. Úgy véli, ami most folyik a karácsonyhoz kapcsolódva, annak semmi köze Jézushoz, inkább gazdasági szerepe van az életünkben, ezzel párhuzamosan az embereket akaratuk ellenére egymásra kényszerítik. “Mindenki fogvicsorgatva ül kiöltözve, és próbál viselkedni. Ennél hamisabb, igaztalanabb ünnepet nem ismerek” - mondta el meglepő álláspontját. 

Úgy véli, a világ népességének 90 százaléka azonos véleményt képvisel, a maradék 10 pedig hazudik. Ezek ellenére természetesen náluk sem marad el a karácsonyi készülődés, hiszen nemrégiben megszületett második gyermeke is. “Ezen kívül még az év 364 napján igyekszem örömöt szerezni nekik, nem ezen az egy napon múlik a szeretetem” - adott hangot véleményének. 

Hujber Ferenc egyébként hamarosan Veszprémben is színpadra lép, a Veszprém Arénában bemutatott Abigélben láthatjuk, amiben Kuncz Ferenc királyi főhadnagyot alakítja. “Szeretem, amikor a játékom során a jó fiútól eljuthatok a rosszig, ez a szerep pedig erről szól.”

 

Cseh Zoltán
további cikkek
Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Szombaton tartották a 21. Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivált, amely természetesen a krumpli jegyében zajlott. 2024. szeptember 9. 15:08 Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Augusztus 23-25. között tizedik alkalommal rendezték meg a Rozmaring Fesztivált Városlődön. A Templom tér zsúfolásig megtelt, a hangulat kifogásolhatatlan volt, noha vasárnap még van lehetőség kilátogatni a helyszínre, hiszen a zárónap is izgalmasnak ígérkezik. 2024. augusztus 24. 22:36 Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Noha még javában tart a nyár és a napokban a strandidő is visszatér, nem lehet nem észrevenni, hogy egyre rövidülnek a nappalok, és közledik a korán sötétedős, hűvös őszi-téli időszak. A kültéri programok helyett egyre vonzóbbá válnak az olyan szórakozási lehetőségek, mint a mozi. Ránéztünk a várható premierekre, milyen filmekre lesz még érdemes idén jegyet váltani? 2024. augusztus 8. 21:34 Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Közeleg az olimpia, már csupán néhány nap maradt vissza a megnyitóig, és a vigyázó szemét mindenki Párizsra veti. Az itthonról történő izgalmas várakozás a sportszámok előtt, a bekészülés, a takaró és a nasi kettőse sokaknál a mai napig kiveri a biztosítékot. 2024. július 22. 21:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.