Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Utol kell érnünk magunkat!

2015. január 12. 17:12
Rövid idő alatt nagy ismertségre tett szert a The Biebers zenekar, és biztosak lehetünk benne, hogy 2015 az ő évük lesz. A zenekar frontemberével, Puskás Petivel beszélgettünk a szilveszteri veszprémi fellépést követően.

– Mit jelent számodra az újév?

– Visszaemlékezés és fogadalmak. Kicsit átgondolom, honnan kezdtük és hova érkeztünk. Sok új dolgot hozott az elmúlt év az életembe, ilyenkor lehetőség van átgondolni, milyen irányba haladunk, miben kellene esetleg változtatni. Elsősorban a zenekarra gondolok, hiszen a The Biebers 2014-ben lett igazi élő formáció. Minden egyes koncert egy új helyzet számunkra, a napokban gyakran gondolkozom azon, milyen változtatások szükségesek, hogy még jobbak legyünk. 

Puskás PetiPuskás Peti

– Mit kell tudni a zenekarról?

– 2012-ben indult szobazenekarként a The Biebers, eleinte csak unaloműzőként zenélgettünk. Februárban megtörtént az első élő koncertünk, azóta nagyon pörög a dolog, turnéztunk ősszel, tavasszal pedig újabb körre indulunk. Most a januári nagy koncertet várjuk a legjobban, aminek az A38 hajó ad helyet Budapesten. 

– Sokan találkoztak már a dalaitokkal, de egyáltalán nem egyértelmű, hogy te vagy a háttérben, sőt, az sem egyértelmű, hogy ez egy magyar csapat.

– Kis idő alatt tettünk meg nagy utat, néha hiányérzetem is van emiatt. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy előbb lettek ismert slágereink, mint teljes a zenekar. Utol kell érnünk magunkat, de egyre jobb a zenekar, a nézők is kezdenek megismerni minket. 

– A saját tapasztalatom is az, hogy több slágeretek visszaköszönt a rádióból mire sikerült beazonosítani a csapatot. 

– Ez volt a koncepciónk. Korábban gyakran énekeltem lassú, lírikus számokat, furcsa lett volna, ha hirtelen kezdek el fesztiválozós bulikról, meg csajokról énekelni. Szükségünk volt arra, hogy a zenekart ne lehessen egyértelműen a nevemhez kötni. 

– Mit vársz 2015-től?

– Nagyon sokat dolgozunk azon, hogy minél jobbak legyenek a koncertek, javuljon a színpadkép. Bízom benne, hogy egy masszív fesztivál zenekarrá válunk, kialakul a közönségünk, sokan bírják majd a zenéinket, mellette a szövegeimet is megértik és egyre többen megismerik a dalainkat. Először szeretnénk meghódítani Magyarországot, később pedig nemzetközi szinten is megállni a helyünket. 

Cseh Zoltán
további cikkek
Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Szombaton tartották a 21. Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivált, amely természetesen a krumpli jegyében zajlott. 2024. szeptember 9. 15:08 Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Augusztus 23-25. között tizedik alkalommal rendezték meg a Rozmaring Fesztivált Városlődön. A Templom tér zsúfolásig megtelt, a hangulat kifogásolhatatlan volt, noha vasárnap még van lehetőség kilátogatni a helyszínre, hiszen a zárónap is izgalmasnak ígérkezik. 2024. augusztus 24. 22:36 Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Noha még javában tart a nyár és a napokban a strandidő is visszatér, nem lehet nem észrevenni, hogy egyre rövidülnek a nappalok, és közledik a korán sötétedős, hűvös őszi-téli időszak. A kültéri programok helyett egyre vonzóbbá válnak az olyan szórakozási lehetőségek, mint a mozi. Ránéztünk a várható premierekre, milyen filmekre lesz még érdemes idén jegyet váltani? 2024. augusztus 8. 21:34 Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Közeleg az olimpia, már csupán néhány nap maradt vissza a megnyitóig, és a vigyázó szemét mindenki Párizsra veti. Az itthonról történő izgalmas várakozás a sportszámok előtt, a bekészülés, a takaró és a nasi kettőse sokaknál a mai napig kiveri a biztosítékot. 2024. július 22. 21:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.