Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Nagy Feróval készített kisfilmet a veszprémi rendező

2015. január 14. 8:41 // Forrás: Fotó: Belovics Attila (Cargo Design)
A veszprémi születésű Mitev Viktor a kamera mindkét oldalán jól érzi magát, most azonban rendezői munkássága miatt hangos a hazai filmszakma.

Nagy Feró és Elek Ferenc főszereplésével készül el a Cargo Design című rövidfilmje, de számos más területen is kipróbálta már magát. A veszprémi Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközép és Szakiskolában (most Jendrassik-Venesz) végezte középiskolai tanulmányait, majd a főiskola és a munkája miatt Budapestre költözött. “Szívem rengetegszer visszahúzott már Veszprémbe. Leginkább amiatt, mert szüleim a mai napig ott élnek, így nekem ez a város a szeretet, a család és az összetartás jelképe” - mondta el érdeklődésünkre Mitev Viktor. 

“Több mint 10 évet dolgoztam a vendéglátásban. Irányítottam munkaerő közvetítő céget, szerveztem nívós rendezvényeket, számos színpadi produkciót adtam elő. 2000-től 2005-ig több hazai és nemzetközi mixerversenyen indultam. Hazánkban elsőként ötvöztem a színjátékot a koktélkeveréssel és különleges látványvilággal. 2004-ben Országos Mixerbajnok voltam Flairtending kategóriában” - vallott magáról. A televíziózás területén is megtalálta a helyét, de a filmezést is mindig fontosnak tartotta. “Filmek utáni érdeklődésem mindig is végigkísérte életutamat, így 1997 óta több filmes produkcióban is szerepeltem, ahol olyan rendezők munkáit figyelhettem meg, mint Steven Spielberg és Ridley Scott. 2009-től vetettem bele magam igazán a filmes szakmába, ahol a klasszikus filmkészítés áll közelebb a szívemhez.”

Legújabb rendezése, a Cargo Design a napokban készül el, melyben Nagy Feró színészi tehetségét bizonyítja. Az énekes egy paranemnormális vígjátékban meztelen nő társaságában mutatja meg vagány arcát, aki igazi nagyszájú kamionost alakítva élvezi az életet, és habzsolja a nőket.

A Cargo Design egy szituációs helyzetre épülő paranemnormális vígjáték. Két kamionsofőr éppen éjszakai pihenőjére készül Moszkva külvárosában található parkolóban, ahol váratlan misztikus esemény történik velük, amit mindketten sajátos módon dolgoznak fel. Egyikük Elek Ferenc, aki a 40 éves szűz. Anyuci kedvence nem igazán szeretne felnőni. A 80-as évekbeli zenét hallgat, és szinte benne is éli türelmes életét. Nyugodt életmódját egyedül az éjszaka fura hangjai képesek megzavarni, mely felerősíti benne UFO paranoid személyiségét. A másik sofőr Nagy Feró, aki minden rutinnal rendelkezik, ami a kamionos élethez kell. A maga nyers stílusával minden problémát meg tud oldani, a legegyszerűbb megoldást választva. Imádja, és élvezi is az életet és a nőket is.

A főszereplők mellett Mártoni Edina meztelenül feküdt a két sztár társaságában egy kamionban, de hogy mit is keresett ott, az majd kiderül a filmből, amit a főváros mellett a tervek szerint Veszprémben is bemutatnak.

 

Cseh Zoltán
további cikkek
Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Szombaton tartották a 21. Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivált, amely természetesen a krumpli jegyében zajlott. 2024. szeptember 9. 15:08 Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Augusztus 23-25. között tizedik alkalommal rendezték meg a Rozmaring Fesztivált Városlődön. A Templom tér zsúfolásig megtelt, a hangulat kifogásolhatatlan volt, noha vasárnap még van lehetőség kilátogatni a helyszínre, hiszen a zárónap is izgalmasnak ígérkezik. 2024. augusztus 24. 22:36 Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Noha még javában tart a nyár és a napokban a strandidő is visszatér, nem lehet nem észrevenni, hogy egyre rövidülnek a nappalok, és közledik a korán sötétedős, hűvös őszi-téli időszak. A kültéri programok helyett egyre vonzóbbá válnak az olyan szórakozási lehetőségek, mint a mozi. Ránéztünk a várható premierekre, milyen filmekre lesz még érdemes idén jegyet váltani? 2024. augusztus 8. 21:34 Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Közeleg az olimpia, már csupán néhány nap maradt vissza a megnyitóig, és a vigyázó szemét mindenki Párizsra veti. Az itthonról történő izgalmas várakozás a sportszámok előtt, a bekészülés, a takaró és a nasi kettőse sokaknál a mai napig kiveri a biztosítékot. 2024. július 22. 21:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.