Az a hír járja a várost, hogy aki egy igazán finom hamburgert szeretne elfogyasztani, az térjen be a Fricskába. Nem hiszünk a szóbeszédeknek, ezért személyesen jártunk utána, mit tartalmaz az a szezámmagos zsemle, ami ilyen sok embert ámulatba ejtett. Bónuszként a hot dogot is megkóstolhattuk. Az eredmény pedig…
A háttérben melegedő rostlap alapján már sejthető volt, hogy nem egy fél perc alatt összedobott hamburger kerül elénk, érdeklődve figyeltük a műveletet. A részletekbe Piller Gergő avatott be minket.
Mindennek alapja, hogy csak házi készítésű alapanyagokat használnak, a szószok például a Fricska konyháján készülnek. De nézzük, mi kerül még a hamburgerbe. A zsemlét egy helyi pékség biztosítja, a húspogácsa 100 százalék marhahús, sütés közben is csak sót és borsot kap. A sajt Nemesvámosról érkezik, ami garancia a remek minőségre. Ezen kívül még pár szelet paradicsom, lilahagyma és természetesen házilag készített csemege uborka pihen a zsemlék között. Több alapanyag nem is szükséges bele, ez így teljes.
A végeredmény már látványában is beszédes. A húsz dekagramm hús garancia arra, hogy elfogyasztását követően ne érezzük éhesnek magunkat, a friss és házi alapanyagok pedig a minőséget biztosítják.
A biztonság kedvéért a háziak megkóstoltatják velünk a hasonló koncepcióban készülő hot dogot is, bónuszként pedig hasábburgonyával is ellátnak minket.
Mi teli hassal és elégedetten álltunk fel az asztaltól, egyetértettünk abban, hogy sikerült egy igazán kellemes gasztronómiai élményhez juttatni magunkat. A minőségnek azonban ára van, de cserébe értéket is kaptunk.




