Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
20°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
20°C

Nem műtik meg Bálintot

2015. május 20. 14:47 // Forrás: Facebook / Kissné Sipos Marianna
Közel két hete utazott Izraelbe Kiss Bálint és édesanyja, hogy végre megműtsék a kisfiú arcát, ami egy betegség következtében eltorzult. Nem azt mondták az orvosok, amire számítottak.

Nem tudom hogy kezdjem. Nekünk soha semmiben nincs szerencsénk. Kaptam választ, nem is nagyon rosszat, de mi nem ezért jöttünk ide, nem ezt vártuk - írta kissé elkeseredetten Bálint édesanyja szerdán délelőtt a Facebook oldalán.

Bálint a repülőnBálint a repülőn

"Bálintot nem fogják megoperálni Izraelben, legalább is még nem. Sholmi Constantini professzor azt mondta, hogy az operációt meg lehet csinálni, de egyenlőre csak esztétikai problémát okoz, amin az operáció egyáltalán nem segítene, sőt csak rontana. Arcidegbénulás következtében ugyan úgy nem tudná nyitni a szemét, még ennyire sem mint most, illetve lógna az egész arca, nem tudna enni, folyna a nyála stb. Azt mondta szertné megnézni egy év múlva merre változik. Ha bármi gond lenne az egy év alatt megoperálják azonnal. A gyógyszer is ami segíthet egy éven belül forgalomban lesz. Nem adom fel, megpróbáljuk máshol" - zárta sorait Kissné Sipos Marianna.

Május 7-én nagy reményekkel utaztak Izraelbe, most azonban úgy tűnik, tovább kell várakozniuk.

Cseh Zoltán
további cikkek
Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat állatvédelmi civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat állatvédelmi civil szervezetek részére Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása. ma 16:31 Megújult a takácskerti sportpálya Megújult a takácskerti sportpálya Az Európa Kulturális Fővárosa év alatt rengeteg nagyszabású infrastrukturális beruházás történt Veszprémben, de a városrészek fejlődése nem állt meg, és a helyi közösségek töretlen erővel dolgoznak együtt továbbra is. Ahogy a Takácskert eddig elhanyagolt focipályának megújulása is ezt mutatja.   ma 15:56 Vajon kitől idézett a V-Busz? Vajon kitől idézett a V-Busz? „Hidd el, hogy képes vagy rá és félig már véghez is vitted.” Ez a mondat fogadja a V-Busz utazóközönségét a buszok kijelzőjén. Na, de kitől származik az idézet, ami az érettségiző diákoknak szól elsősorban? ma 10:00 Ki oldja meg a problémákat a Csolnoky Ferenc Kórházban? közélet Ki oldja meg a problémákat a Csolnoky Ferenc Kórházban? Szombat délelőtt a vármegyei Csolnoky Ferenc kórház bejárata előtt „Haldokló egészségügy - a Csolnoky Ferenc Kórház gazdátlan” címmel tartott sajtótájékoztatót Dr. Varga-Damm Andrea képviselőjelölt és Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő.   tegnap 17:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.