Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Ne habozzunk kikapcsolódni

2015. június 14. 14:30
Akár feketeberkenye-csipkebogyó sört is kóstolhatunk Vastag Tamás koncertje közben a csütörtökön kezdődő harmadik Veszprémi Sörfesztiválon. Szücs Balázs, a Historia Malomkert ügyvezetője szerint programokban és sörben is széles lesz a kínálat.

– Harmadik alkalommal rendeznek Sörfesztivált a Historia Malomkertben június 18. és 21. között. Úgy tapasztaltam, egyre türelmetlenebbül várják az emberek a rendezvényt.

Szücs Balázs

– Nagyon fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező észrevételeket komolyan vegyük, és ennek megfelelően változtassunk, ha kell. Most például rengetegen kérték, hogy a Vastag testvérek lépjenek fel a Sörfesztiválon, ennek teszünk majd eleget, amikor Tamás zenél a közönségnek. Örülünk, hogy már előre ilyen nagy az érdeklődés.

– Sörfesztiválról van szó, de a programot nézve elmondható, hogy igazi családi kikapcsolódást garantálnak.

– Minden korosztály találhat majd magának olyan programot, amivel szívesen eltölti a szabadidejét, hiszen nemcsak a felnőtteknek szánjuk a rendezvényt. Egyebek mellett gyerekkoncertek, előadások, bemutatók, póni lovaglás, népi játékok, légvár várja a kisebbeket, de kísérő programként lesz versolvasás, de festőkkel, szobrászokkal is találkozhatunk.

– Az esti órákban pedig koncertek várják a völgybe érkezőket.

– Sok ismert név szerepel a programfüzetben. Az első napon Csordás Tibor Fiesta dalokkal érkezik, zenél a Dávid Roland Band, pénteken a Malac és a Hollywoodoo lép színpadra, szombaton Vastag Tamás énekel, valamint a Puskás Péter vezette The Biebers biztosítja a jó hangulatot, vasárnap pedig az Iciri piciri táncegyüttes, majd a Naome Band zenél. A hivatalos megnyitót egyébként június 18-án, csütörtökön 18 órakor tartjuk. A késő esti órákban DJ-k biztosítják a kellemes háttérzenét, mindez már olyan hangerővel, hogy a környéken élőket ne zavarja a pihenésben.

– Lesz valami újdonság a fesztiválon?

– A bátrabbak akár hőlégballonból is élvezhetik az eseményeket, biztos csodálatos kilátás nyílik majd fentről a közönségre, a várra, vagy a csörgedező Sédre.

– Mindezek mellett természetesen rengeteg sör várja majd az érdeklődőket.

– Nagyon szereti a közönség a kézműves söreinket, de szem előtt tartjuk, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének legjobban tetszőt, ezért változatos kínálatot garantálunk majd az esemény négy napján, mintegy 50 hazai és külföldi sört kóstolhatnak a vendégek. Tavaly a saját Historia világos sörünkből fogyott a legtöbb, bizalommal fogyasztották, hiszen ismerték az ízt, de a bátrabbak akár kávés sört is ihattak. Idén a feketeberkenye-csipkebogyó ízre hívnám fel a figyelmet, de széles választék várja majd a vendégeket.

A hétköznapok nélkülözhetetlen kelléke a sör, nem véletlenül hívják a folyékony kenyérnek. Egyre fontosabb szerepet tölt be a minőségi sör fogyasztás, ezt szolgálja ki a Veszprémi Sörfesztivál, éppen ezért idén is napi több ezer vendéget várunk.

Cseh Zoltán
Domján Attila
további cikkek
Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Szombaton tartották a 21. Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivált, amely természetesen a krumpli jegyében zajlott. 2024. szeptember 9. 15:08 Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Augusztus 23-25. között tizedik alkalommal rendezték meg a Rozmaring Fesztivált Városlődön. A Templom tér zsúfolásig megtelt, a hangulat kifogásolhatatlan volt, noha vasárnap még van lehetőség kilátogatni a helyszínre, hiszen a zárónap is izgalmasnak ígérkezik. 2024. augusztus 24. 22:36 Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Noha még javában tart a nyár és a napokban a strandidő is visszatér, nem lehet nem észrevenni, hogy egyre rövidülnek a nappalok, és közledik a korán sötétedős, hűvös őszi-téli időszak. A kültéri programok helyett egyre vonzóbbá válnak az olyan szórakozási lehetőségek, mint a mozi. Ránéztünk a várható premierekre, milyen filmekre lesz még érdemes idén jegyet váltani? 2024. augusztus 8. 21:34 Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Közeleg az olimpia, már csupán néhány nap maradt vissza a megnyitóig, és a vigyázó szemét mindenki Párizsra veti. Az itthonról történő izgalmas várakozás a sportszámok előtt, a bekészülés, a takaró és a nasi kettőse sokaknál a mai napig kiveri a biztosítékot. 2024. július 22. 21:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.