Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Kézilabdás családi nap a Veszprémvölgyben

2015. július 2. 11:09
Hagyományteremtő családi napot, egyfajta kulturális seregszemlét tervez a Veszprémi Kézilabda Fan Club augusztus elsején (szombat, 10 óra) a veszprémvölgyi Kolostorok és Kertekbe a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával.

A Veszprémi Kézilabda Fan Club (VKFC) az MKB-MVM Veszprém KC jogelődjének, a hajdani Fotex KCV fórumos közösségéből alakult tizenegy évvel ezelőtt. A tettre kész társaság egykor helyi kézilabda-csillagokkal szervezett beszélgetéseket, külföldi drukkergálákon képviselte hazánkat, tető alá hozta a Handball Fan Tour-okat, de talán mindennél fontosabb: sokat tett a sportszerű szurkolásért, hogy mindenki európai módon bíztassa kedvencét és egyesületét, hogy a szimpatizánsok között barátságok szövődjenek. Az általuk kigondolt megmozdulások pozitívan befolyásolták a lelátók hangulatát. Mozgalmuk azóta is színteret kínál különböző kapcsolatok és barátságok kialakulásához. A sport-kedvenceiket továbbra sem csak a hazai és az idegenbeli mérkőzésekre kísérik el, náluk ugyanis az összetartozás dominál, nem egyszerűen a találkozókra való járás szerepel a középpontban.

A VKFC rövid hallgatás után ismét életjelt adott magáról, tudniillik jövő tavaszig három nagyszabású eseményt óhajt lebonyolítani. Időrendben a családi nap az első, amit szeptemberben egy Marian Cozma-emlékfutás követ a sorban, majd az év végén, a jövő év elején egy „szurkoló-játékvezető” konferenciával jelentkeznének.

A civil szektor fejlődésének elősegítése, illetve a céljaik megvalósítása érdekében nemrég a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásában részesültek. Ennek köszönhetően a Veszprémvölgyben délelőttől gyermekprogramok várják a kisebbeket és szüleiket, így elképzeléseik szerint a helyszínen lesz arcfestés, ugráló légvár, póni-lovaglás, valamint ügyességi feladatok és versenyek. A Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezetének segítségével véradást és ruhagyűjtést is szerveznek, majd szakemberek magyarázzák el az érdeklődőknek, hogy balesetek esetén mik a legfontosabb teendők. Közben tombolasorsolást is tartanak, délután pedig meglepetésvendégekkel lesznek színpadi beszélgetések. A gyermekkoncerteket követően – késő délutántól – a fiataloknak és a fiatal felnőtteknek is kínálnak könnyűzenei fellépőket – egészen késő estig. Az elkövetkező hetekben időről-időre tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a meghívott vendégek közül kik lesznek biztosan jelen a völgyben.

A házigazdák addig is amatőr fellépők, énekesek, zenei előadók és pantomimok jelentkezését várják a családi napra. Érdeklődni a veszpremkfc@veszpremkfc.hu e-mail címen lehet.

vehir.hu
további cikkek
Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Szombaton tartották a 21. Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivált, amely természetesen a krumpli jegyében zajlott. 2024. szeptember 9. 15:08 Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Augusztus 23-25. között tizedik alkalommal rendezték meg a Rozmaring Fesztivált Városlődön. A Templom tér zsúfolásig megtelt, a hangulat kifogásolhatatlan volt, noha vasárnap még van lehetőség kilátogatni a helyszínre, hiszen a zárónap is izgalmasnak ígérkezik. 2024. augusztus 24. 22:36 Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Noha még javában tart a nyár és a napokban a strandidő is visszatér, nem lehet nem észrevenni, hogy egyre rövidülnek a nappalok, és közledik a korán sötétedős, hűvös őszi-téli időszak. A kültéri programok helyett egyre vonzóbbá válnak az olyan szórakozási lehetőségek, mint a mozi. Ránéztünk a várható premierekre, milyen filmekre lesz még érdemes idén jegyet váltani? 2024. augusztus 8. 21:34 Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Közeleg az olimpia, már csupán néhány nap maradt vissza a megnyitóig, és a vigyázó szemét mindenki Párizsra veti. Az itthonról történő izgalmas várakozás a sportszámok előtt, a bekészülés, a takaró és a nasi kettőse sokaknál a mai napig kiveri a biztosítékot. 2024. július 22. 21:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.