Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Hasznos tippek házibuli szervezéséhez

2015. augusztus 17. 15:39 // Forrás: címlapfotó: veryflirt.com
Hamarosan visszafordíthatatlanul eljön az ősz, a balatoni buliknak vége, így két választásunk marad, ha zenés-táncos mulatságra vágyunk. Vagy csatlakozunk a klubszezonhoz, vagy házibulit szervezünk.

Egyesek még a gondolattól is rettegnek, hogy lakásukat átadják egy házibulinak, míg mások imádnak szervezkedni. Ha úgy alakul, hogy nálunk lesz az összejövetel, és kész a vendéglista, nincs más dolgunk, mint jó házigazda módjára viselkedni.

A buli hangulatot, és a barátokat persze nem lehet megvenni, viszont van egy két dolog, amivel felkészülhetünk és feldobhatjuk a házibulinkat.

Nézzünk ezek közül néhányat:

Rend a lelke mindennek
Azért, hogy ne azon izguljunk, hogy éjfélre melyik vendégünk töri össze kedvenc családi ereklyénket, célszerű féltett tárgyainkat biztonságos helyre menekíteni, ezen kívül pedig egy gyors takarítást végezni, hogy barátainkat ne porcicás dohányzóasztal fogadja. Nem érdemes nagy ügyet csinálni ebből, mert másnap úgyis gatyába kell rázni a lakást.

forrás: hgtvhome.sndimg.comforrás: hgtvhome.sndimg.com

Ha nagyobb számú vendéget várunk, célszerű a ruhafogast szabaddá tenni, és a fürdőszobát is feltölteni wc-papírral. Mivel nagyobb mennyiségű megtermelt szemétre is számíthatunk, jó ha veszünk néhány extra kukazsákot is.

Műanyagok
Minél több vendéget várunk, annál biztosabb, hogy egy bizonyos mennyiségű alkohol fogyása után ugrásszerűen megnő az étkészlet összetörésének lehetősége. Felejtsük el a hétköznap használt poharakat és tányérokat. Az ital és a rágcsálnivalók megvételekor gondoljunk erre, és szerezzünk be néhány műanyagból készült poharat és tálat. Így a mosogatást is megspóroljuk.

Miénk itt a tér
Nem kell lakberendező módjára átrendeznünk a lakást, de hasznos lehet, ha a könnyebb mozgás érdekében megváltoztatjuk néhány tárgy eredeti helyét és elpakolunk. Csukjuk össze a kihúzhatós ágyat, és csavarjuk fel a szőnyeget megadva a lehetőséget a táncolásnak. Ha igazán jó fej házigazdák akarunk lenni, és áldozunk rá, lampionokat is elhelyezhetünk a lakás különböző pontjaira, de ezt csak módjával. A kevesebb néha több.

forrás: aceshowbiz.comforrás: aceshowbiz.com

A zene az kell
Ahhoz, hogy elkerüljük, a számonkénti Youtube-hoz rohangálást, érdemes előre lejátszási listát létrehoznunk, amibe jó, ha néhány örökzöld klasszikust is bele csempészünk. Egy 5 órás playlist csodákra képes! Az összeállításánál vegyük figyelembe barátaink ízlését is. Ahhoz, hogy bulink ne érjen idő előtt véget a rendőrség látogatása miatt, érdemes informálni a szomszédokat. Inkább minket hívjanak…

Piál a föld…
Társaság és házibulija válogatja, hogy ki mennyit és hogyan iszik. Ehhez nem adnánk tippeket, viszont ahhoz, hogy vendégek előtt előadjuk bartender tudásunkat, érdemes a neten futni egy kört. A világháló teli van amatőrök által otthon is könnyen elkészíthető koktéllal.

Ge. Á.
további cikkek
Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Remek hangulatban telt a Krumpliszüreti Fesztivál Olaszfaluban Szombaton tartották a 21. Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivált, amely természetesen a krumpli jegyében zajlott. 2024. szeptember 9. 15:08 Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Augusztus 23-25. között tizedik alkalommal rendezték meg a Rozmaring Fesztivált Városlődön. A Templom tér zsúfolásig megtelt, a hangulat kifogásolhatatlan volt, noha vasárnap még van lehetőség kilátogatni a helyszínre, hiszen a zárónap is izgalmasnak ígérkezik. 2024. augusztus 24. 22:36 Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Négy film, amiért idén még érdemes lesz moziba menni Noha még javában tart a nyár és a napokban a strandidő is visszatér, nem lehet nem észrevenni, hogy egyre rövidülnek a nappalok, és közledik a korán sötétedős, hűvös őszi-téli időszak. A kültéri programok helyett egyre vonzóbbá válnak az olyan szórakozási lehetőségek, mint a mozi. Ránéztünk a várható premierekre, milyen filmekre lesz még érdemes idén jegyet váltani? 2024. augusztus 8. 21:34 Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Kinek szurkolunk, amikor a magyaroknak szurkolunk? Közeleg az olimpia, már csupán néhány nap maradt vissza a megnyitóig, és a vigyázó szemét mindenki Párizsra veti. Az itthonról történő izgalmas várakozás a sportszámok előtt, a bekészülés, a takaró és a nasi kettőse sokaknál a mai napig kiveri a biztosítékot. 2024. július 22. 21:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.