Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
22°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
22°C

Repülőjegy Párizsba – 5 tuti tipp, amivel olcsón vásárolhatod meg

2015. szeptember 22. 13:03
Párizsi utazást tervezel, és szeretnéd minél jobb áron megvásárolni a repülőjegyet? Mindegy, hogy csak egy hosszú hétvégét van időt a „fény városában” tölteni, vagy több napra kívánsz belekóstolni a hamisítatlan francia nagyvárosi életbe, az utazásra szánt összeg jelentősen csökkenthető, ha időben, a megfelelő járatra foglalsz helyet.

Nézzük most a paravion.hu gyűjtésében, hogy milyen tanácsokat érdemes megfogadnod akkor, ha a repülőjegy Párizsba szól majd!

1. Utazz fapadossal!

Több fapados légitársaság is indít hazánkból járatot Párizsba, így érdemes elgondolkodnod azon, hogy az ugyan némi megszorításokkal járó, de jóval olcsóbb lehetőség mellett teszed le a voksod. Arra azonban feltétlenül ügyelj, hogy a választani kívánt légitársaság szabályzatának apró betűs részeivel is megismerkedj, ugyanis a néha meglepően alacsony árak sajnos azzal járnak együtt, hogy a reptéren még jó néhány plusz kiadásra kell számítani. Elsősorban a poggyászokkal kapcsolatos információkról tájékozódj, de ne feledkezz meg az online check-in kötelező jellegéről is többet megtudni.

2. A hosszabb kint tartózkodás jobban megéri!

A légitársaságok általában értékelik, ha több időt töltünk kint, és nem utazunk két napon belül vissza. Ha lehetőséged van rá, akkor a szombat éjszakát szánd rá, és használd ki a nagyváros kínálta lehetőségeket. Ezzel nem csak új élményeket szerezhetsz, és bepillantást nyerhetsz a párizsi éjszakai életbe, de sok esetben olcsóbban is juthatsz hozzá a repülőjegyhez.

3. Rugalmas időpontválasztás!

Rohanó mindennapjainkban, amikor kötve vagyunk munkához, egyéb elintéznivalókhoz, néha bizony tényleg nehéz összehozni azt a néhány napos pihenést. Ha azonban teheted, akkor a repülőjegy Párizsba történő megváltásakor igyekezz rugalmas lenni, így az áraktól függően dönthetsz egyik vagy másik indulási nap mellett.

4. Indulás külföldi reptérről

Manapság egyre többet hallani, hogy a bécsi, vagy a pozsonyi reptérről történő indulás sok esetben jobban megéri, mint a budapesti. A számok tükrében ez valóban előfordulhat, ezért érdemes az indulás helyét is rugalmasak kezelni, és ha nem okoz gondot a külföldi reptér zökkenőmentes elérése, akkor körülnézni az onnan induló járatok között is. A repülőjegy Párizsba néha valóban olcsóbb, ha nem fővárosunkból szállunk fel.

5. Felejtsd el az ünnepnapokat!

Kétségkívül kényelmes lenne ünnepnapon utazni, hiszen egy-egy hosszú hétvége során még a szabadság felhasználása sem válik szükségessé. Fontos azonban tudnod, hogy ilyenkor igencsak borsos áron juthatsz repülőjegyhez. Hasonlítsd össze az árakat a hét egyes napjait illetően is, és rá fogsz jönni, hogy azok a hét közepén, főleg az éjszakai járatokon a legolcsóbbak.

Egy repülőjegy Párizsba korosztálytól függetlenül remek választásnak bizonyul, hiszen az Eiffel-torony, a páratlan művészeti értékeket képviselő Louvre, a Notre Dame székesegyház legalább annyi programot kínálnak, mint a város Michelin-csillagos éttermei és kávézói, ahol a látogatók bepillantást nyerhetnek a város mindennapjainak nyüzsgő hangulatába.

vehir.hu
további cikkek
Kedvezően változhatnak 2016-ban is a reálbérek Az Utazás Kiállításon hosszú idő után váratlanul találkoztunk össze és egyeztettünk Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkárral, hogy egy későbbi időpontban szerkesztőségünk interjút készít vele. 2016. április 21. 9:48 300 százalékkal többen olvassák a hirado.hu-t a megújítás óta Közleményben tájékoztat a közmédiát felügyelő MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) többek között a hirado.hu internetes hírportál látogatottságának elmúlt egy évben mért növekedéséről. 2016. április 15. 11:47 Korszerű ultrahang diagnosztikai készüléket kapott a Bács-Kiskun Megyei Kórház Április közepén teljesítette a Duna Aszfalt a Bács-Kiskun Megyei Kórház kérését, melyben egy ultrahang-diagnosztikai eszköz vásárlásához járult hozzá nagymértékben a Neurológiai és Stroke Osztálya számára. A hordozható eszköz várhatóan évente legalább 4.000 beteg vizsgálatát teszi majd lehetővé, fontos szerepe lesz a stroke betegség korai felismerésében, a betegek monitorozásában, illetve a prevencióban is. A betegség diagnosztizálása a készülékkel biztosabbá és gyorsabbá válik. A vállalat adománya egy jól átgondolt és célzott támogatási terv része, amely a jövőben is sokak számára biztosíthat reményt és lehetőséget. 2016. április 14. 15:37 Válaszolt a támadásokra az 500 milliárdnyi projektet menedzselő NFP Jelentős feladat vár az elkövetkező időszakban az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft.-re (NFP), melynek határidőre kell előkészítenie és megvalósítania több száz beruházást a hulladékgazdálkodás, az ivóvízellátás és a szennyvízkezelés területén. A napokban a sajtóban számos találgatás jelent meg a szervezet tevékenységéről, nem a legjobb fényben beállítva az NFP által négyéves keretmegállapodásokra meghirdetett pályázatokat. További feltételezések helyett a cég vezetőjével ültünk le Kecskeméten tisztázni a legfőbb kérdéseket. 2016. március 24. 12:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.