2020. szeptember 23.
//
Tekla névnap

A Mikulás kérése / Farkas Imrének, az igazi magyar Mikulásnak közleménye

2008. április 25. 22:28
Farkas Imrét mindenki csak magyar Mikulásként ismeri. Tavaly viszont ötvenes éveiben járó győri férfit felvette tagjai sorába a Törökországban lévő Myra városában alakult Nemzetközi Szent Miklós Béketanács, így igazi Világ-Mikulás lett. A Mikulás Birodalom Alapítvány létrehozója attól tart, hogy veszélybe kerülhet a "szakmája". A Mikulás egy közleményt küldött el hozzánk. Íme!
"Kedves Ismerősök, Ismeretlenek!

Amíg én létezem, addig lesz Mikulás, de ehhez Ti is kelletek!
Nem politizálok, mert nem illik hozzám, de most fel vagyok háborodva!
Biztos tudjátok, hogy az adó 1%-át aki nem ajánlja valakinek, az NCA (azaz: Nemzeti Civil Alapba ) kerül, amit elosztanak a civilek között! Azaz osztanának, mert amíg a 4 évvel ezelőtti 4 milliárd Ft-ot a civilek oszthatták szét, addig mára ezt a Minisztériumok kezelése alá vonták, amiből töredékét kaphatunk a négy évvel ezelőttinek!Tudni kell, aki most nem irányítja valamelyik általa kiválasztott szervezethez az 1%-ot, azt a jelek szerint elnyeli a nagykalap!
Kérlek Benneteket, fogjunk össze!
Részletek itt:
http://www.mikulasbirodalom.hu/szazalek/popup.htm

Köszönettel:
A Mikulás"
Füssy Angéla

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
A hagyományos népi lakodalom mellett ma már legalább ennyire, ha nem jobban népszerűek a modern felfogású esküvők. Az újszerű megközelítések mellett pedig kezdenek megjelenni olyan szokások is, amelyek az ifjú páron és a násznépen kívül is felmelegítik a lelkeket. Ennek pedig csak örülni tudunk.