Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
21°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
21°C

Szalay Ádám - Nincs kéz, nincs láb, nincs kifogás

2016. február 15. 11:17
2016.02.19. | Péntek | 18:30 | Hangvilla

Szalay Ádám húsz évet töltött el a televíziózás frontvonalában, az egyik legnépszerűbb tévés műhely, a TV2 Napló főszerkesztőjeként és riportereként.

Miközben bejárta a világot, a forgatások alatt szinte megszállottan kereste a meghatározó találkozásokat azokkal az emberekkel, akik már megtalálták a siker és a boldogság receptjét. Végül eljutott a Titok egyik népszerű tanítójához, Jack Canfield-hez, aki 2009-2010-ben személyesen képezte ki őt a siker alapelveinek oktatására.

Ádám előadásait és tréningjeit azóta már több mint tízezren hallgatták meg és végezték el, sokan közülük új fejezetet nyitottak az életükben. Megtanultak pozitív jövőképet építeni, profin célokat kitűzni és megértették, hogyan valósíthatják meg az álmaikat. Van, aki megduplázta a bevételeit vagy épp megtalálta álmai állását; van, aki lefogyott, vagy leszokott a dohányzásról, és akad, aki rálelt élete párjára, vagy rendbe tette meglévő párkapcsolatát.

Ádám szórakoztató stílusa és lebilincselő történetei nemcsak tartalmas kikapcsolódást ígérnek: az előadó mindig elkötelezetten dolgozik azért, hogy a hallgatósága önbizalommal feltöltve, motiváltan és pontos tervvel a zsebében térjen haza. Az egyetlen dolog, amit a résztvevők meg szoktak bánni, az az, ha nem vittek magukkal papírt és ceruzát.

Az extévés tréner azt mondja: a siker és a boldogság terén nem tankönyvből tanulta meg a legfontosabb leckét, hanem egy ebéd alatt, amelyet a karok és lábak nélkül született ausztrál előadóval, Nick Vujicic-csal költött el. Veszprémi előadásában nemcsak az ebéd részleteit meséli el a résztvevőknek, hanem a problémamegoldás képletét, a személyes hatékonyság három legfontosabb tényezőjét és azt a tudományos modellt, amellyel megfejtették a szerencse titkát.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.