Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C

Csábít a természet

2016. március 4. 9:23
Kirándulóidő vár ránk szombaton.

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrejelzése szerint szombaton erősen felhős, borult égre nézhetünk fel, amin időnként átsüt a nap. Csapadéktól nem kell tartani. A mérsékelt délnyugati szelet időnként élénk lökések kísérik. A hőmérséklet reggel 2°C-ig csökken, a maximum 11°C körül lesz. Vasárnap vastagabb felhők érkeznek egy-egy záporral, a jövő hét elején melegfront érkezik kiadós esővel.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai jelentése szerint a hétvége első napja sokunkat a szabadba csábíthat. Fronthatás nem terheli szervezetünket, a fátyolfelhőzet ellenére országszerte lesz hosszabb-rövidebb ideig szűrt napsütés; kellemes, a közérzetünkre pozitívan ható, igazi tavaszi időre számíthatunk. A Dunántúl északi felében az erős szél miatt réteges öltözködés javasolt.

LEVEGŐ

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály tájékoztatása szerint Veszprémben a levegő minősége megfelelő. A meteorológiai előrejelzés, valamint a legfrissebb légszennyezettségi adatok alapján a város kedvező levegő-egészségügyi helyzetében jelentős változás nem várható.

POLLEN

Pollenhelyzet: megyénkben az éger koncentrációja a levegőben nagyon magas, a gombaféléké magas.

BALATON

A Balaton vízállása Siófoknál 130 cm, ami 20 centivel magasabb a szabályozási hatértéknél. A jövő héten további jelentős csapadék várható. A víz hőmérséklete Csopaknál 6 fok.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.