Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Szerdától szárazabb

2016. március 7. 9:10
Holnap hidegfronti hatás érvényesül.

IDŐJÁRÁS

A VMeteo.hu előrjelzése szerint kedden borul, illetve erősen felhős égre tekinthetünk fel, rövid időszakokra a nap is előtűnhet, csapadék nem ígérkezik. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 3°C-ig csökken, délután 8°C közelében lesz a maximum. Szerdától szárazabb levegő alakítja időjárásunkat, egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap, kissé erősödik a nappali felmelegedés.

KÖZÉRZET

Az OMSZ orvosmeteorológiai előrejelzése szerint hidegfronti hatás várható. Az erre érzékenyeknél előfordulhat fejfájás, migrén, illetve szédülés. Erősödhetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Görcsös panaszok jelentkezhetnek. Ingadozhat a vérnyomás. A hosszabbá váló reakcióidő a közlekedésben is veszélyforrás lehet.

LEVEGŐ ÉS POLLEN

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet Levegőhigiénés Osztály jelentése szerint Veszprémben a levegő minősége megfelelő. A meteorológiai előrejelzés, valamint a legfrissebb légszennyezettségi adatok alapján a város kedvező levegő-egészségügyi helyzetében jelentős változás nem várható.

BALATON

A Balaton vízállása Siófoknál 133 cm, ami 23 centivel magasabb a szabályozási határértéknél.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.